Μετάφραση- translation this blog

Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017

Εδώ Πολυτεχνείο!

Στις 17 Νοέμβρη 2017 οι μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών διοργάνωσαν επετειακή εκδήλωση για την εξέγερση του Πολυτεχνείου.
H αφήγηση του χρονικού της εξέγερσης παρουσιάστηκε από τoυς μαθητές της Ε΄και Στ΄Τάξης. Τη μουσική επιμέλεια είχε η δασκάλα Πατσάβρα Δήμητρα, ενώ  η ιστορική μνήμη εκφράστηκε μέσα από την τέχνη με τις εικαστικές δημιουργίες των μαθητών, με την καθοδήγηση των δασκάλων της Ε΄και Στ΄τάξης και της δασκάλας εικαστικών Ελένης Δινοπούλου, για τους μαθητές
της Α΄και Β΄Τάξης.
Η χρήση των νέων τεχνολογιών συνέβαλε στη δημιουργία ενός φαντασμαγορικού σκηνικού, κάνοντας μας να ονειρευτούμε με μάτια ανοιχτά. 
Οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετείχαν στην εκδήλωση απέσπασαν το πιο θερμό και δυνατό χειροκρότημα των θεατών, ενώ οι κριτικές από τους παρευρισκομένους ήταν ενθουσιώδεις.
Μας χαροποίησε ιδιαίτερα η προσέλευση των μαθητών του ΚΔΑΠ/ΑΜΕΑ του Δήμου Γρεβενών. Είναι πολύ σημαντική η συνεργασία όλων των φορέων της εκπαίδευσης και η πρόσκλησή μας είναι πάντα ανοιχτή, για όσους θέλουν να επισκεφθούν το σχολείο μας.

O Διευθυντής

Φώτης Μπαζάκας


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου.
΄Οσοι από τους μαθητές ή γονείς επιθυμούν να πάρουν τις φωτογραφίες, ας επικοινωνήσουν με τη διεύθυνση του σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου