Μετάφραση- translation this blog

Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017

Εντυπωσιακή συμμετοχή του 7ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών στην «Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2017»

Το 7ο 6/Θ Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 στο πλαίσιο του «Κοινωνικού Σχολείου» γιόρτασε την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Ο θεματικός  άξονας του Σχολικού Έτους 2017-2018 ήταν «ΑΘΛΟΥΜΑΙ-ΧΑΡΑ-ΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».
Με ενθουσιασμό οι μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν στις αθλοπαιδιές που διοργανώθηκαν με την βοήθεια όλων των δασκάλων και των εκπαιδευτικών ειδικοτήτων αποκομίζοντας τα ιδιαίτερα στοιχεία της ευρύτερης Παιδείας, που ο Αθλητισμός δύναται να προσφέρει μέσω της συμμετοχής και της προσπάθειας.
Τουρνουά Μπάσκετ, Βόλεϊ, παιδαγωγικά παιχνίδια παραδοσιακοί χοροί, γνωριμία των μικρών
μαθητών με το Τένις, Aerobic, Χορό, Ζωγραφική, με συμμετοχή όλων των μαθητών και άφθονο παιχνίδι ήταν οι δράσεις που οι μαθητές μας απόλαυσαν με αθλητικό ήθος και «ευ αγωνίζεσθαι».
Ευχαριστούμε το γυμναστή του σχολείου μας κ. Τσιουμπέρη Αθανάσιο, που ηγήθηκε της «εξόρμησης» με τη συνοδεία συναδέλφων και εξέπληξε ευχάριστα τους μαθητές μας χαρίζοντάς τους ένα εκπληκτικό πρωινό και τη χαρά της συμμετοχής.
Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσε η επίσκεψη των συναδέλφων και των μαθητών του Ειδικού Σχολείου Γρεβενών και προσβλέπουμε στη συνεργασία μεταξύ των δυο κοντινών σχολείων για το καλό όλων των μαθητών.
Ευχόμενοι η σημερινή ημέρα να πρόσθεσε το λιθαράκι της στην κατανόηση ότι στον αθλητισμό και τη ζωή όλοι είμαστε διαφορετικοί, αλλά και ίσοι ή ισότιμοι, δίνουμε την υπόσχεση αρωγής σε κάθε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στο να προκύψουν οι αυριανοί Δια Βίου Ασκούμενοι και στην ισόρροπη ψυχοκινητική ανάπτυξη των παιδιών μας.

Ο ΔιευθυντήςΦώτιος Μπαζάκας


7ο 6ΘΕΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017
Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

8.30 πμ.-8.45πμ.  Οι τάξεις Α΄ και Β΄ με μπαλόνι και οι υπόλοιπες με μαλακές μπάλες βόλει , εναλλάσσουν και μετρούν τις πάσες που εκτελούν πάνω από το κεφάλι.
8.45πμ-9.45 πμ. Οι μαθητές όλων των τάξεων ζωγραφίζουν και δημιουργούν κολάζ με θέμα <¨ΑΘΛΟΥΜΑΙ-ΧΑΡΑ-ΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ>
10.00πμ-10.45πμ.  Κινητικά παιχνίδια από τους μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης.
11.00πμ.-11.45πμ.  Αγώνας ποδοσφαίρου από τους μαθητές της Γ΄ και Δ΄ τάξης.
12.00πμ.-12.40πμ.  Αγώνας καλαθοσφαίρισης από τους μαθητές της Ε΄ τάξης.
12.45πμ-13.15μμ.  αγώνας πετοσφαίρισης από τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης.


Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ                                                             Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ


ΦΩΤΙΟΣ ΜΠΑΖΑΚΑΣ                                         ΤΣΙΟΥΜΠΕΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 


 Δείτε φωτογραφίες και Βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου