Μετάφραση- translation this blog

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Βουτιά στη φαντασίωση: Η ονειρική παραλία της Λευκάδας που…λίγοι ξέρουν!(photos)


Πρόκειται για το Αγιοφύλλι, μια παραλία που την λατρεύεις με την πρώτη ματιά! Βρίσκεται στην νοτιοανατολική πλευρά του νησιού και μπορείς να πας είτε με καΐκι είτε οδικώς από τη Βασιλική.

Η όμορφη Λευκάδα έχει πολλές και όμορφες παραλίες. Μία όμως
είναι που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες για την εντυπωσιακή ομορφιά της που σε αφήνει άναυδο.

Η παραλία περικλείεται από βράχια που σε συνδυασμό με τα λευκά βότσαλα, από τα οποία καλύπτεται η ακτή, και τα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά συνθέτουν ένα εξωτικό σκηνικό που θα σε μαγέψει.

Το «Αγιοφύλλι» είναι η γνωστότερη και ομορφότερη παραλία της νότιας Λευκάδας και αναφέρεται σε όλους τους χάρτες, στα cart Postal και στους οδηγούς της Λευκάδας.

Βλέποντας τις φωτογραφίες δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις γιατί..
Η σύνδεση της Βασιλικής με την πόλη της Λευκάδας γίνεται από το ανατολικό μέρος του νησιού με άνετο και ασφαλή αυτοκινητόδρομο που επιτρέπει στον επισκέπτη να βλέπει τα όμορφα νησάκια της Λευκάδας όπως τον Σκορπιό του Ωνάση, την Μαδουρή του Βαλαωρίτη, το Μεγανήσι κλπ.

Ο οικισμός της Βασιλικής έχει όλους τους απαραίτητους κοινωνικούς εξοπλισμούς (κέντρο υγείας, super market, σχολεία, κλπ) διαθέτοντας ένα πολύ γραφικό λιμανάκι ενώ η περιοχή είναι παγκόσμιως γνωστή ως ένας από τους καλύτερους τόπους για windsurfing.

http://www.travelstyle.gr/voutria-fadaiwsh-paralia-lefkada-ligoi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου