Μετάφραση- translation this blog

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Παλαιό εργοστάσιο μετατρέπεται στο πιο ντιζαϊνάτο vintage loft με υλικά από παλαιοπωλεία!(photo)Ο interior designer Mark Lewis ανέλαβε να μετατρέψει έναν επαγγελματικό χώρο στο κεντρικό Λονδίνο, που είχε κατασκευαστεί το 1960 και στο παρελθόν φιλοξενούσε ένα εργοστάσιο που κατασκεύαζε ταπετσαρίες, σε έναν κομψό χώρο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Οι ιδιοκτήτες ήθελαν ένα διαμέρισμα που να θυμίζει έντονα Νεοϋρκέζικο loft με vintage λεπτομέρειες, με όσο το δυνατόν πιο
αυθεντικά υλικά, με εκτεθειμένους σωλήνες, γυμνά τούβλα και σκυρόδεμα.
Οι εσωτερικοί τοίχοι κατεδαφίστηκαν, οι σοβάδες καθαιρέθηκαν, αποξηλώθηκαν τα παλιά δάπεδα και αποκαλύφθηκε η αυθεντικότητα του κτιρίου, η οποία ενσωματώθηκε στον τελικό σχεδιασμό.
Τα περισσότερα από τα υλικά ανακτήθηκαν ή προμηθεύτηκαν από τις τοπικές αγορές και τα παλαιοπωλεία, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μία κατοικία που το παρελθόν και το παρόν θα συνυπάρχουν αρμονικά.
Η εμφανής εξωτερική τοιχοποιία διατηρείται και συνδυάζεται με τα παλιά ξύλινα πατώματα, τα vintage αντικείμενα, τις ορειχάλκινες διακοσμητικές λεπτομέρειες και τα βικτοριανά καλοριφέρ.
Τα ντουλάπια της κουζίνας κατασκευάστηκαν από επαναχρησιμοποιημένες σανίδες δαπέδου, ενώ η προσθήκη μηχανισμού ελεγχόμενης θερμοκρασίας σε ένα παραδοσιακό ντουλάπι αποθήκευσης τροφίμων και κρασιών, δίνει μία σύγχρονη πινελιά.
Στο master υπνοδωμάτιο, το μπλε χρώμα, η μοκέτα από φυσικά υλικά και οι βελούδινες κουρτίνες είναι τα κυρίαρχα στοιχεία. Το παλιό φρεάτιο του ανελκυστήρα μετατράπηκε σε μια κλασική, ανδρική ντουλάπα με σημείο αναφοράς την διπλή πόρτα της με τα ορειχάλκινα πόμολα αντίκες, η οποία ήταν έξοδος κινδύνου και διασώθηκε σε μία pub.http://www.travelstyle.gr/palai-ergostasio-metatrepetai-sto-pio-disainato-vingate-loft/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου