Μετάφραση- translation this blog

Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

Αφού στο τέλος πάντα οι Αγγλοι... χάνουν (vids)


Αφού στο τέλος πάντα οι Αγγλοι... χάνουν (vids)
Το πραγματικό θέμα δεν ήταν ποτέ εάν νικούν οι Γερμανοί. Κάθε φορά που η μπάλα στήνεται στην άσπρη βούλα για την πρόκριση, τα Λιοντάρια γίνονται γατάκια. Δείτε με αντίστροφη σειρά σπουδαιότητας τους αποκλεισμούς τους στα πέναλτι.
Κόντρα στο διάσημο συμπέρασμα του Γκάρι Λίνεκερ αναφορικά το
ποδόσφαιρο και την παντοτινή νίκη των Γερμανών, πιστεύουμε ότι δεν ισχύει η απόλυτη εφαρμογή του δόγματος. Τουλάχιστον όχι τόσο, όσο  το αντίστροφο. Εκείνο δηλαδή που τον ώθησε να ξεστομίσει τη διάσημη ρήση του. Τότε  που ηττήθηκε στα πέναλτι, φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Αγγλίας. Και μπορεί λοιπόν να μην νικούν πάντοτε τα Πάντσερ, αλλά εκείνοι που ανέκαθεν ταπεινώνονται, όταν η μπάλα στήνεται στην άσπρη βούλα, είναι τα Λιοντάρια και μάλιστα σε όλες τις ηλικίες. Αυτή η καταστροφή που παθαίνουν τα τελευταία 27 χρόνια δεν έχουν γυρισμό και όπως φάνηκε και στον πρόσφατο ημιτελικό του EURO 2017. Ας θυμηθούμε όμως πώς έχει εξελιχτεί αυτή η ιστορία, τοποθετώντας κάθε αποκλεισμό σε αντίστροφη μέτρηση σημαντικότητας...
8. 2017, Αγγλία-Γερμανία 0-0 (3-4)
Κανονική διάρκεια και παράταση έχουν λήξη στο 2-2 που έχει διαμορφωθεί από το 70'. Στα πέναλτι οι Αγγλοι ήδη φοβόντουσαν, έχοντας πίσω τους τόσα χρόνια αποτυχιών και το κακό επαναλήφθηκε. Ο Γιούλιαν Πόλερσμπεκ έβγαλε τις εκτελέσεις των Αμπραχαμ, Ρέντμοντ και η Γερμανία πέρασε στον τελικό του EURO U-21 με σκορ 3-4.

Συνέχεια ΕΔΩ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου