Μετάφραση- translation this blog

Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

Η παραλία που είναι μέσα στο βουνό!Είναι κρυμμένη και άκρως εντυπωσιακή!Που βρίσκεται;(photos)Σε ένα απομακρυσμένο μέρος του πλανήτη, στα περίφημα Marieta Islands που βρίσκονται στην ακτή Nayarit στο Μεξικό, “κρύβεται” μία από τις εντυπωσιακότερες παραλίες του κόσμου.

Σε ένα απομακρυσμένο μέρος του πλανήτη, στα περίφημα Marieta Islands που βρίσκονται στην ακτή Nayarit στο Μεξικό, “κρύβεται” μία από τις εντυπωσιακότερες παραλίες του κόσμου.
Τα Marieta Islands αποτελούν έναν μικρό ακατοίκητο παράδεισο,
που το 1960 χαρακτηρίστηκε ως εθνικό πάρκο, μετά από την παγκόσμια κατακραυγή που ξέσπασε εξαιτίας των στρατιωτικών δοκιμών που πραγματοποιούσε εκεί το Μεξικό. Με πρωτεργάτη τον Ζαν Ζακ Κουστό, που κατά καιρούς έκανε διάφορα ερευνητικά ταξίδια στο αρχιπέλαγος των νησιών, το πρόβλημα στα Marieta Islands έγινε διεθνώς γνωστό, αναγκάζοντας τους Μεξικανούς να υποχωρήσουν, σταματώντας κάθε στρατιωτική δραστηριότητα.

Πέρα από το κολύμπι, το ψαροντούφεκο και το καγιάκ, κάθε άλλη δραστηριότητα είναι απαγορευμένη στην περιοχή, που συγκεντρώνει μόνο λίγους τυχερούς επισκέπτες κάθε χρόνο, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ζήσουν για λίγο στον παράδεισο!
Image result for riviera nayarit islas marietas

Image result for riviera nayarit islas marietas

Related image
πηγή:perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου