Μετάφραση- translation this blog

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Εντυπωσιακές εικόνες από το Παγκόσμιο ORC! (pics)


Εντυπωσιακές εικόνες από το Παγκόσμιο ORC! (pics)
Στην 6η θέση βρίσκεται το ελληνικό σκάφος BULLET – ENCODE στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ιστιοπλοϊας  “ORC Worlds” που διεξάγεται στην Τεργέστη. Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες που εξασφάλισε το gazzetta.gr.  
Τέσσερις ιστιοδρομίες έχουν γίνει ως τώρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ιστιοπλοϊας  “ORC Worlds” που διεξάγεται στην Τεργέστη και η ελληνική συμμετοχή τα πάει εξαιρετικά. Παρότι
συναγωνίζεται τα καλύτερα πληρώματα του κόσμου, το σκάφος BULLET – ENCODE του Νίκου Σινούρη, με τον Δημήτρη Δεληγιάννη στην θέση του tactitian τον Σίμο Καμπουρίδη στο τιμόνι, βρίσκεται στην έκτη θέση με 29 βαθμούς ποινής!
Για την φωτογραφική κάλυψη του αγώνα βρίσκεται στην περιοχή και ο βραβευμένος φωτογράφος ιστιοπλοϊκών αγώνων Νίκος Ζάγκας, που στέλνει φωτογραφικό υλικό στο gazzetta.gr. Aπολαύστε τις τελευταίες φωτογραφίες του!
Για την φωτογραφική κάλυψη του event βρίσκεται στην περιοχή και ο βραβευμένος φωτογράφος ιστιοπλοϊκών αγώνων Νίκος Ζάγκας, που θα μας στέλνει φωτογραφικό υλικό για να απολαμβάνουμε την δράση του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου