Μετάφραση- translation this blog

Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Οι τελευταίες συμμετοχές για τον φωτογράφο της χρονιάς του National Geographic 2017 είναι υπέροχες!

perierga.gr - Οι τελευταίες συμμετοχές για τον φωτογράφο της χρονιάς του National Geographic 2017 είναι υπέροχες!
Την τελευταία εβδομάδα του διαγωνισμού για τον ταξιδιωτικό φωτογράφο της χρονιάς 2017 του National Geographic Travel υπέροχες συμμετοχές έρχονται στο προσκήνιο για να μας εντυπωσιάσουν – ειδικά από την κατηγορία Πόλεις. Φωτογράφοι παγκόσμιας κλάσης αλλά και ερασιτέχνες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό παρουσιάζοντας μοναδικές εικόνες από διάφορες πόλεις στον κόσμο.
Η προθεσμία λήγει στις 30 Ιουνίου 2017, ενώ ο νικητής θα λάβει ως δώρο ένα ταξίδι 10 ημερών στο Αρχιπέλαγος Γκαλαπάγκος με τις αποστολές National Geographic Expeditions. Είτε κοιτάζοντας τη συμμετρία των πόλεων από ψηλά είτε καταγράφοντας το μυστήριο ενός ομιχλώδους πρωινού, κάθε εικόνα αναδεικνύει τη μοναδική ιστορία της πόλης που αποτυπώνει.
perierga.gr - Οι τελευταίες συμμετοχές για τον φωτογράφο της χρονιάς του National Geographic 2017 είναι υπέροχες! perierga.gr - Οι τελευταίες συμμετοχές για τον φωτογράφο της χρονιάς του National Geographic 2017 είναι υπέροχες! perierga.gr - Οι τελευταίες συμμετοχές για τον φωτογράφο της χρονιάς του National Geographic 2017 είναι υπέροχες! perierga.gr - Οι τελευταίες συμμετοχές για τον φωτογράφο της χρονιάς του National Geographic 2017 είναι υπέροχες! perierga.gr - Οι τελευταίες συμμετοχές για τον φωτογράφο της χρονιάς του National Geographic 2017 είναι υπέροχες! perierga.gr - Οι τελευταίες συμμετοχές για τον φωτογράφο της χρονιάς του National Geographic 2017 είναι υπέροχες! perierga.gr - Οι τελευταίες συμμετοχές για τον φωτογράφο της χρονιάς του National Geographic 2017 είναι υπέροχες! perierga.gr - Οι τελευταίες συμμετοχές για τον φωτογράφο της χρονιάς του National Geographic 2017 είναι υπέροχες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου