Μετάφραση- translation this blog

Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Η βασίλισσα του μαύρου!

Απολαμβάνει το χρώμα της και δεν το κρύβει!


«Η σοκολάτα μου είναι κομψή. Έτσι είναι αυτό που εκπροσωπώ … Ένα έθνος πολεμιστών», έγραψε στο Instagram της η 24χρονη Νιακίμ Γκατουέχ (Nyakim Gatwech), από το Νότιο Σουδάν.
Η Gatwech, με το βαθύ μαύρο δέρμα της και την έντονη αποφασιστικότητά της, καταρρίπτει τα εμπόδια της συμβατικής ομορφιάς και ενθαρρύνει τους άλλους να κάνουν ακριβώς το ίδιο.
Η 24 χρονη κοπέλα με την εκρηκτική ομορφιά δίνει άλλη νότα στο
χώρο της μόδας, με τον οποίο ασχολείται μετά την εγκατάσταση της στη Μινεάπολη της Μινεσότα.
Ο οργανισμός της εκρίνει περισσότερη μελανίνη από των άλλων, κάτι που δεν την ενοχλεί καθόλου. Μάλιστα ξέσπασε σε γέλια όταν ένας οδηγός ταξί της πρότεινε να δοκιμάσει «λεύκανση» στο δέρμα της!
Η Gatwech δεν είναι μόνο συνήγορος για την ποικιλομορφία στη βιομηχανία της μόδας, αλλά είναι και μια φωνή για τα δικαιώματα των μαύρων σε όλο τον κόσμο.
Την έχουν αποκαλέσει «Queen of the Dark», τίτλο που δέχεται. «Το μαύρο είναι τολμηρό, το μαύρο είναι όμορφο, το μαύρο είναι ο χρυσός … Μην αφήνετε τα αμερικανικά πρότυπα να βλάψουν την αφρικανική σας ψυχή», λέει η ίδια.
Και προσθέτει: «Αγαπάτε το δέρμα με το οποίο ζείτε, ανεξάρτητα από το χρώμα ή τη σκιά που μπορεί να έχει. Ας δείξουμε στον κόσμο πόσο όμορφοι και έξυπνοι είμαστε, από το να είμαστε απλώς σκοτεινοί»!
Πηγή: Bored Panda

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου