Μετάφραση- translation this blog

Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

Στη Ζάκυνθο με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του ο Αμπράμοβιτς!Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες!

Στη Ζάκυνθο παραθερίζει ο Ρώσος μεγιστάνας με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του!Φυσικά ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για το ελληνικό καλοκαίρι!

Ένα ακόμη καλοκαίρι «περιδιαβαίνει» το Ιόνιο πέλαγος και τα νησιά μας, ο Ρώσος μεγιστάνας Ρόμαν Αμπράμοβιτς με την θαλαμηγό του «Luna».
Σύμφωνα με το imerazante.gr, προχθές αργά το βράδυ ξεκινώντας
από τη Λευκάδα, εθεάθη έξω από την Αντίσαμο, ενώ ακολούθως επισκέφτηκε το Αργοστόλι και λίγες ώρες αργότερα τη Ζάκυνθο, επιλέγοντας και φέτος το πανέμορφο Κερί.

Η περίφημη θαλαμηγός του, Luna, έχει γίνει επίκεντρο για τους ντόπιους και τους τουρίστες, οι οποίοι αναρτούν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από όπου και προέρχονται οι σχετικές φωτογραφίες.
Δείτε αδημοσίευτες φωτογραφίες από το σκάφος των 54 εκ. της οικογένειας Αγγελοπούλου!
Για άλλο ένα καλοκαίρι, ο 13ος πλουσιότερος Ρώσος και ιδιοκτήτης της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι, και η σύντροφός του, Ντάρια Ζούκοβα έδωσαν το στίγμα τους με το γιοτ “Luna”, χωρίς όμως να γίνουν αντιληπτοί, αφού δεν αποβιβάστηκαν σε κανέναν από τους προορισμούς που επισκέφθηκαν. σύμφωνα με το imerazante.gr.
Το Luna, ολικού μήκους 114 μ. και μέγιστου πλάτους 20 μ. είναι ένα πολυτελές γιοτ που κατασκευάστηκε το 2010 από Lloyd Werft της Μπρέμερχαβεν, στη Γερμανία.
Το εξωτερικό του σχεδιάστηκε από New Cruise της Γερμανίας και το εσωτερικό του από τον Donald Starkey.
Το σκάφος παραδόθηκε στο Ρώσο επιχειρηματία Ρομάν Αμπράμοβιτς στις 10 Απριλίου 2010. Διαθέτει 10 VIP καμπίνες επισκεπτών άνω των 100 τετραγωνικών μέτρων η καθεμία, μία 20 μέτρων εξωτερική πισίνα, 9 καταστρώματα και ένα μεγάλο υπαίθριο χώρο ψυχαγωγίας.
Είναι επίσης εξοπλισμένο με 1 μίνι-υποβρύχιο και πλήρωμα των 50 ατόμων. Διαθέτει επίσης, τις μοναδικές στον κόσμο, πολλαπλών χρήσεων σωσίβιες λέμβους / λιμουζίνες με κόστος άνω των 4 εκατομμυρίων δολαρίων η κάθε μία.


http://www.travelstyle.gr/zakyntho-abramovitch-thalamhgos-apokleistikes/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου