Μετάφραση- translation this blog

Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Μια Άγνωστη Παραλία που Μαγεύει Όποιον την Επισκέπτεται!
Μια Άγνωστη Παραλία που Μαγεύει Όποιον την Επισκέπτεται!Δεν την γνωρίζουν πολλοί αλλά όσοι ξέρουν τη συγκεκριμένη παραλία δεν μπορούν να την χορτάσουν. 
Ο λόγος για την παραλία «Του Στεφάνου» που βρίσκεται 22 χλμ βορειοανατολικά των Χανίων της Κρήτης. Η συγκεκριμένη παραλία είναι δίπλα στην περιοχή Σεϊτάν Λιμάνια και 2 χλμ ανατολικά από το χωριό Χορδάκι του οποίου οι κάτοικοι την
λατρεύουν και την προσέχουν σαν τα μάτια τους. 
παραλία
Η παραλία βρίσκεται στα Χανιά της Κρήτης.
παραλία
Το όνομά της είναι "Του Στεφάνου".
Αυτό που είναι εντυπωσιακό με την συγκεκριμένη παραλία είναι πως λόγω των απότομων βράχων που υπάρχουν τριγύρω δεν επηρεάζονται τα νερά από τις καιρικές συνθήκες. Είτε έχει κύμα είτε όχι, όσοι κολυμπούν σε αυτήν την παραλία δεν καταλαβαίνουν καμιά διαφορά γιατί εκεί δεν φτάνει ποτέ ούτε ίχνος κύματος. 
παραλία
Τα βράχια που βρίσκονται γύρω από την παραλία βοηθούν στο να έχει πάντα ήρεμα νερά.
Για να φτάσει κανείς στην «Του Στεφάνου» θα πρέπει να το κάνει με σκάφος. Αν δεν έχετε σκάφος τοτε απλά θα πρέπει να κάνετε μια κατάβαση 15 λεπτών μέσω ενός βατού μονοπατιού. Αξίζει, άλλωστε τον κόπο αν είναι να αντικρύσετε κάτι τόσο μοναδικό.
παραλία
Η πρόσβαση στην παραλία είναι σχετικά εύκολη.
παραλία
Την συγκεκριμένη παραλία δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα πολλοί.
Ευτυχώς την παραλία δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα πολλοί αλλά σίγουρα αποτελεί αγαπημένο προορισμό των κατοίκων του χωριού Χορδάκι το οποίο βρίσκεται μόλις 2 χλμ μακριά από αυτήν.
παραλία
Οι κάτοικοι του χωριού που βρίσκεται κοντά την προσέχουν σαν τα μάτια τους.
παραλία
Αν φέτος πάτα στα Χανιά για διακοπές αξίζει να περάσετε και από αυτήν την παραλία.
Τα πολλά λόγια είναι περιττά! Δείτε απλά τις εκπληκτικές φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα και αν έχετε σκοπό να επισκεφτείτε τα Χανιά φέτος, αξίζει να περάσετε και από την παραλία «Του Στεφάνου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου