Μετάφραση- translation this blog

Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

Οι έμπειροι και πολυταξιδεμένοι συντάκτες των New York Times αποκάλυψαν τα top μέρη για να επισκεφτείς!(photo)

Οι έμπειροι και πολυταξιδεμένοι συντάκτες των New York Times έβαλαν στο μικροσκόπιο ποτάμια, λίμνες και παραθαλάσσιες περιοχές της Ευρώπης και δημιούργησαν μια λίστα με τα αγαπημένα τους μέρη δίπλα στο νερό.

Συνολικά δέκα μέρη σε ευρωπαϊκούς προορισμούς -από την Ιταλία
και την Αγγλία μέχρι τη Νορβηγία- συμπεριλήφθηκαν στο δημοσίευμα της εφημερίδας. Ανάμεσα τους συναντάμε και ένα ελληνικό νησί που ξεχωρίζει για την όμορφη ακτογραμμή του αλλά και για τις ιαματικές πηγές του.
Brighton
Η Προβλήτα του Brighton στη νότια ακτή της Αγγλίας
Στην πρώτη θέση, λοιπόν, συναντάμε την Προβλήτα του Brighton στη νότια ακτή της Αγγλίας, ενώ ακολουθούν το Εθνικό Πάρκο λίμνης Πλίτβιτσε στην κεντρική Κροατία, η Ουτρέχτη της Ολλανδίας και το Πάρκο Μπιτ Σομόν (Buttes-Chaumont) στο Παρίσι.
Η πεντάδα ολοκληρώνεται με ένα νησί του Αιγαίου που κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των ταξιδιωτικών συντακτών των New York Times και να συμπεριληφθεί ανάμεσα στα 10 αγαπημένα τους μέρη δίπλα σε ποταμούς, λίμνες και ακτές.
Utrecht
Γραφικό κανάλι στην Ουτρέχτη
Από μια τέτοια λίστα δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα Cinque Terre της Ιταλικής Ριβιέρας, αλλά και τα σπάνιας ομορφιάς φιορδ στο Μπέργκεν της Νορβηγίας.
πηγή:newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου