Μετάφραση- translation this blog

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Juli Firso: Το "κανόνι" απ΄τη Ρωσία μοιράζει πόνο κι αλητεία


Το κίνητρο πίσω από μία όμορφη γυναίκα που μπαίνει στις πολεμικές τέχνες είναι πάντα θολό. Στην περίπτωση της Ρωσίδας, Juli Firso, τα πράγματα είναι πιο απλά. (φωτογραφίες)....
AdTech Ad
Η νεαρή είχε πολλές προτάσεις όχι από promoters αλλά από στυλίστες και μόδιστρους για την πασαρέλα. Όντας χορεύτρια και ταξιδεύοντας όλο τον κόσμο έφτασε και στην Ταϊλάνδη. Η χώρα που για πολλούς είναι ένας επίγειος παράδεισος, την κέρδισε με την κουλτούρα της και το παραδοσιακό Muay Thai.
"Μπήκα σε μία σχολή για να κάνω φωτογράφιση. Δεν μπορούσα να αντισταθώ όμως και δοκίμασα το thai. Μάλιστα δέχτηκα πρόταση για τον πρώτο μου αγώνα τρεις μέρες πριν τον πραγματοποιήσω. Ήταν αρκετό για να φάω ξύλο και να το μετανιώσω", λέει γελώντας.
"Πολλοί θα απογοητεύονταν μετά από το αποτέλεσμα μου. Ήξερα όμως ότι το σώμα μου θα γιατρευτεί, δεν το έβαλα κάτω και επέστρεψα ξανά", αναφέρει η όμορφη Juli.
Μαζί με τον φίλο της και επίσης αθλητή των μικτών πολεμικών τεχνών Roman Hamed άνοιξαν σχολή στην Φλόριντα.
"Οι προπονήσεις στην Ρωσία είναι σκληρές αλλά μπορείς να τραυματιστείς πιο εύκολα. Είναι δύσκολο και μόνο να ολοκληρώσεις ένα camp εκεί. Εδώ οι προπονήσεις είναι πιο έξυπνες και έχουν επίπεδα".
Ρίξτε μία ματιά σε αυτό το κορίτσι:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Juli Firso (@julifirso) στις

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr
           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου