Μετάφραση- translation this blog

Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Το αποστακτήριο του Jack Daniel!

Εκεί που ένα βαρέλι με ουίσκι ωριμάζει!
Η οσφρητική εμπειρία συνοδεύεται και από την εντυπωσιακή ανακαίνιση του χώρου, στο Τενεσί, που δεν θυμίζει αποστακτήριο, αλλά περισσότερο ένα τεράστιο μπαρ.
Ένα βαρέλι ουίσκυ ωρίμάζει σε διάστημα πέντε ή περισσοτέρων ετών, και ένα μέρος του περιεχομένου του εξατμίζεται στη
διάρκεια του χρόνου.
Έτσι, από την αναπόφεφικτη διαδικασία, πολλαπλασιαζόμενη με χιλιάδες βαρέλια, δημιουργεί το λεγόμενο «μερίδιο του αγγέλου», ένα άρωμα από το ποτό που σκεπάζει ευχάριστα το κτίριο.
«Το μερίδιο του αγγέλου» είναι ένα από τα πρώτα χαρακτηριστικά που καλωσορίζει τους επισκέπτες στο «Barrel House 1-14», στο αποστακτήριο του Jack Daniel.
Αναζητώντας τρόπους βελτίωσης της εμπειρίας των επισκεπτών, αλλά και την αύξηση του αριθμού τους, η ομάδα του Jack Daniel ξεκίνησε μια εκστρατεία βελτίωσης που περιλαμβάνει πολλούς από τους προσπελάσιμους χώρους των αποστακτηρίων.
Μεταξύ των έργων ανακαίνισης ήταν η μετατροπή της παλαιότερης αποθήκης, που ανεγέρθηκε το 1938, σε μια απαράμιλλη εμπειρία δειγματοληψίας ουίσκι.
Εκεί, υπάρχουν βαρέλια με ουίσκι που ωριμάζει και βαρέλια από τα οποία γίνεται η δειγματοληψία και μπορούν να το γευτούν οι επισκέπτες.
Ο σχεδιασμός ενθαρρύνει την αλληλεπίδραση και την ανταλλαγή μεταξύ εκείνων που γνωρίζουν, ζουν και εργάζονται στην περιοχή και επισκέπτες από όλο τον κόσμο που αναζητούν περισσότερες γνώσεις σχετικά με το Jack Daniel.
Πηγή: Arch Daily

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου