Μετάφραση- translation this blog

Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Θλιμμένο σκυλάκι ήθελε μόνο αγάπη

Βρήκε σπίτι, όταν δημοσιεύτηκε η φωτογραφία του.
Ο Τζον Χουάνγκ (John Hwang) επισκέπτεται συχνά καταφύγια για αδέσποτα κατοικίδια, για να φωτογραφήσει σκύλους. Η εικόνα τους «ταξιδεύει» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μια στέγη.
Πρόσφατα επισκέφτηκε το καταφύγιο Baldwin Park (Μπόλντουιν Παρκ), στο Λος Άντζελες. Όλα τα σκυλιά έσπευσαν να τον
χαιρετήσουν, ελπίζοντας ότι θα ήταν η «τυχερή» τους μέρα για να φύγουν από κει, όμως μία σκυλίτσα αρνήθηκε.
«Βρισκόταν στη γωνία του τοίχου, μακριά από τον φράχτη και σκέφτηκα, ότι φοβόταν», είπε ο Χουάνκ. Αφού πήρε μερικές φωτογραφίες της, ετοιμάστηκε να φύγει. Τότε, την είδε να πλησιάζει και έπεσε με το σώμα της πάνω στον φράχτη. «Απλώς ήθελε να τη χαϊδέψω. Ήταν τόσο γλυκιά», ανέφερε ο φωτογράφος.
Η σκυλίτσα ήταν δέκα ετών και τα μάτια της έχριζαν άμεσα φροντίδα, καθώς δεν μπορούσε να τ΄ ανοίξει καλά λόγω μόλυνσης.«Σκέφτηκα ότι αυτό το φτωχό σκυλάκι έπρεπε να είχε μια σκληρή ζωή. Θα μπορούσα να περάσω όλη την ημέρα μαζί της. Αυτό ήθελε μόνο», είπε ο Χουάνγκ.
Οι φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σάρωσαν και πολλοί άνθρωποι ερωτεύθηκαν το σκυλάκι, προσπαθώντας να της βρουν σπίτι. Ανάμεσά τους ήταν και μια γυναίκα, που είναι μέλος ενός οργανισμού που σώζει κατοικίδια από καταφύγια όπου προορίζονται, για να θανατωθούν.
Όταν η σκυλίτσα, που της δόθηκε το όνομα Αναμπέλ, οδηγήθηκε στην Κάθι Πέρεζ, έδειχνε φοβερά ενθουσιασμένη και χαρούμενη. ΄Ηταν άλλος σκύλος!
Αφού πέρασε από κτηνιατρικό έλεγχο, πήγε στο νέο της σπίτι μαζί με τη θετή της μητέρα, ενώ σε πολύ λίγο καιρό θα «εγκατασταθεί» στην αγκαλιά μιας άλλης γυναίκας, που της προσφέρει μόνιμη στέγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου