Μετάφραση- translation this blog

Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

Κρουαζιερόπλοιο με πίστα καρτ!

Είναι, μάλιστα, διώροφη!
Το κρουαζιερόπλοιο «The Norwegian Joy», είναι το πρώτο στον κόσμο με αυτή την πίστα αγώνων, για τη διασκέδαση των επιβατών.
Το πλοίο που σχεδιάστηκε ειδικά για την κινεζική αγορά, κατασκευάστηκε στη Γερμανία και κόστισε 825 εκατομμύρια δολάρια. Είναι πολυτελές και μπορεί να φιλοξενήσει 3.850 επιβάτες.
Εκτός από τους αγώνες καρτ, στη διώροφο πίστα, το σκάφος
προσφέρει εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας, βόλτες με προσομοιωτές και διαδραστικά video wall.
Επίσης, έχει πίστα για συγκρουόμενα αυτοκίνητα, με 3D γραφικά, ήχο surround και ειδικούς πολλαπλούς αισθητήρες. Το πλοίο διαθέτει διάφορα υψηλής τεχνολογίας βιντεοπαιχνίδια, καζίνο καθώς και δύο πολυώροφες νεροτσουλήθρες.
Στο κρουαζιερόπλοιο βρίσκεται η μεγαλύτερη πλωτή εμπορική συνοικία, με εξαιρετικά καταστήματα αφορολόγητων ειδών, μέχρι εκείνα που πωλούν παγκοσμίου φήμης σήματα πολυτελείας.
Ακόμη, υπάρχει ένα πάρκο εγκατεστημένο στο κατάστρωμα όπου οι επισκέπτες μπορούν να ηρεμήσουν και να συνδεθούν με υπερ γρήγορο wifi.
Οι VIP καμπίνες έχουν μπαλκόνια, ειδικό προσωπικό για όσους μένουν εκεί και ιδιωτικό μπαρ όλο το 24ωρο. Οι καμπίνες, που δεν έχουν θέα στον ωκεανό διαθέτουν εικονικά μπαλκόνια.
Πηγή: The Sun

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου