Μετάφραση- translation this blog

Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Το ξενοδοχείο που κυριολεκτικά κρέμεται από γκρεμό 120 μέτρων! (Photos)Στην Ιερή Κοιλάδα του Περού συναντά κανείς ορισμένα από τα συναρπαστικότερα φυσικά τοπία στον κόσμο.

Και τώρα, οι λάτρεις της αδρεναλίνης μπορούν να «γεμίσουν» τον οργανισμό τους με την ορμόνη αυτή… διανυκτερεύοντας σε μια διαφανή, γυάλινη κυψέλη η οποία κρέμεται σε μια απόκρημνη πλαγιά σε μια από τις υψηλότερες κορυφές στην περιοχή.
Για όσους λοιπόν «το λέει» η ψυχούλα τους… σας παρουσιάζουμε το Natura Vive Skylodge Adventure Suite. Η θέα από το διαφανές δωμάτιο προσφέρει συναρπαστική θέα στην «καρδιά» της άλλοτε αυτοκρατορίας των Ίνκας.
Η διαμονή στο Natura Vive Skylodge συνοδεύεται από πρωινό και ένα γκουρμέ δείπνο με κρασί. Αρκεί να καταφέρετε όμως να… σκαρφαλώσετε στον απότομο βράχο σε ύψος 122 μέτρων!
Το πρωτότυπο αυτό συγκρότημα αποτελείται από τρεις σουίτες-κάψουλες, οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν συνολικά οκτώ ανθρώπους.

Είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο που χρησιμοποιείται στην αεροναυπηγική και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες polycarbonate. Οι διαστάσεις τους είναι περίπου 7×3 μέτρα και είναι εξοπλισμένες με τέσσερα κρεβάτια, ένα χώρο τραπεζαρίας και οικολογικό μπάνιο.
airb2
airb3
airb4
airb5
airb6
airb7
airb8
airb9
airb1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου