Μετάφραση- translation this blog

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016

Hope Howard: Με τέτοια πίσω κίνηση δεν έχεις ελπίδα


Hope Howard: Με τέτοια πίσω κίνηση δεν έχεις ελπίδα
Είναι το κορίτσι ελβετικός σουγιάς. Τα έχει όλα και τα έχει στον καλύτερο δυνατό βαθμό που μπορείς να τα βρεις. Η Hope Howard δεν αφήνει σκέψη για λύτρωση.


Όταν ζητάς τα πάντα στη ζωή, είναι πολύ πιθανό να μην είσαι ποτέ
ικανοποιημένος. Όσο πιο πολύ ικανοποιείσαι με όσα έχεις και όχι με όσα θα ήθελες να αποκτήσεις, τόσο πιο εύκολο είναι να εκπλαγείς. Στην περίπτωση του πρότυπου γυναίκας που έχεις στο μυαλό σου, αν φαντάζεσαι το εξωπραγματικό, δεν θα έρθει ποτέ. Αν εστιάσεις μόνο σε ένα στοιχείο, τότε προσεγγίζεις πιο εύκολα το μεγάλο στόχο. Σίγουρα δεν καταλαβαίνεις τι λέμε. Ούτε κι εμείς. Και γι΄αυτό φταίει η Hope Howard.
Η Hope Howard είναι αυτό που θα ζητούσες αν ήσουν πλεονέκτης και όλα όσα δεν ζήτησες ποτέ αν είσαι ολιγαρκής τύπος. Έχει τα πάντα και δεν γνωρίζουμε αν υπάρχουν σε καλύτερη εκδοχή. Αδύνατο. Το πρόσωπο της είναι όμορφο και το βλέμμα της το μετατρέπει σε επικίνδυνα σέξι. Το στήθος της είναι στρογγυλεμένο, στητό και ξεπερνάει τα χέρια σου. Τα πράγματα γίνονται ιδανικά όταν φτάσεις στα οπίσθια της. Δεν χρειάζονται υπερβολικοί χαρακτηρισμοί. Αρκεί να ξέρεις ότι το όνομα της είναι το αντίθετο από αυτό που σου δίνει.
http://www.toratora.gr/272742-2-hope-howard-me-tetoia-piso-kinisi-den-eheis-elpida/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου