Μετάφραση- translation this blog

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

Γιόρτασαν τα ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ


Με δείπνο που παρέθεσε o επιχειρηματίας  της πόλης μας Νάσιος Ευάγγελος, ιδιοκτήτης της Ταβέρνας «Τράπεζα Γεύσεων», στη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ, γιορτάστηκε με κάθε επισημότητα η κατάκτηση του πρώτου κυπέλλου της ΕΠΣ Γρεβενών στην ιστορία του Συλλόγου.
Πλήρης ικανοποίηση επικράτησε στις συζητήσεις μεταξύ
ποδοσφαιριστών, διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας για την επίτευξη των δύο από τους τρεις στόχους που τέθηκαν στην αρχή της περιόδου. Απομένει τώρα ο πιο δύσκολος, αλλά εφικτός στόχος της ανόδου της ομάδας στη Γ΄Εθνική.
Με τη σύμπνοια που επικρατεί, τις άριστες σχέσεις των ποδοσφαιριστών μεταξύ τους που λειτουργούν σαν μια οικογένεια, ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Μπαλοδήμος, θεωρεί ότι αν και δεν είναι αυτοσκοπός, είναι μέσα στις δυνατότητες της ομάδας να κάνει την υπέρβαση.
Είναι γεγονός, ότι τα ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ, είναι πλέον αναγνωρίσιμη και υπολογίσιμη δύναμη στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Δυτικής Μακεδονίας. Τίποτα δεν είναι βέβαια τυχαίο. Με πολλή δουλειά και ιδρώτα τόσων χρόνων κάποιων πρωτοπόρων και εκμεταλλευόμενοι το ταλέντο και τη θέληση των ποδοσφαιριστών της περιοχής μας, αναδείχθηκαν και καταξιώθηκαν τα Γρεβενά Αεράτα στη συνείδηση των φιλάθλων.
Συγχαρητήρια λοιπόν στη Διοίκηση και ειδικά στον Πρόεδρο Παναγιώτη Αποστολίδη και το Γενικό Αρχηγό Κώστα Χαστά, στο τεχνικό team Νίκο Μπαλοδήμο και Γιάννη Σαμαρά και προπαντός στα παιδιά των Γρεβενών που διαπρέπουν και κοσμούν με την παρουσία τους τα γήπεδα των Γρεβενών και όχι μόνο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου