Μετάφραση- translation this blog

Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013

«Ο Μουρίνιο και οι Special Ones» (video)

Πρωταγωνιστής στη σειρά κινουμένων σχεδίων είναι ο προπονητής της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο...

Πρωταγωνιστής στη σειρά κινουμένων σχεδίων «Ο Μουρίνιο και οι Special Ones», για την οποία υπάρχει και ομώνυμο παιχνίδι ανταλλαγής καρτών, είναι ο κόουτς Ζοσέ Μουρίνιο.
Η σειρά δείχνει μια ομάδα νεαρών την οποία αναλαμβάνει ο προπονητής της Τσέλσι (με το κούρεμα που είχε στην Πόρτο το
2004) και καλείται να την κάνει επιτυχημένη, με τους δημιουργούς να κάνουν ήδη όνειρα για προβολή της σειράς και σε άλλες χώρες, μεταξύ αυτών και η Αγγλία.
«Η ευκαιρία ζωής έρχεται όταν την περιμένεις λιγότερο και για τον Άλεξ και τους φίλους του η ευκαιρία να γνωρίσουν τον ήρωα τους αλλάζει τις ζωές του για πάντα. Ο Μουρίνιο, που προσελκύει τα βλέμματα πάνω του σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, είναι εντυπωσιασμένος με τον Άλεξ και τους φίλους του, τόσο που αποφασίζει να τους βοηθήσει να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, ενώ πρέπει να αντιμετωπίσει και τον ιδιοκτήτη της ομάδα, Βίκτον Φον Χάι», δήλωσε ένας από τους δημιουργούς της σειράς, για να συμπληρώσει:
«Ο Άλεξ και οι Junior Sharks έχουν μια ευκαιρία που έρχεται μία στο στις χίλιες και διαθέτουν τα πάντα για να γίνουν οι Special Ones».
Μάλιστα ο ίδιος ο Μουρίνιο ανέφερε: «Πιστεύω πως η σειρά συνδυάζει εκπαίδευση και διασκέδαση. Είμαι υπερήφανος που αποτελώ μέλος αυτού του πρότζεκτ».


Δείτε σχετικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου