Μετάφραση- translation this blog

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

Μουντιάλ 2018: Ανδρας αρπάζει ρεπόρτερ και τη φιλά στον «αέρα» Πηγή: Μουντιάλ 2018: Ανδρας αρπάζει ρεπόρτερ και τη φιλά στον «αέρα» | iefimerida.grΑπίστευτη ψυχραιμία έδειξε μία ρεπόρτερ, όταν ένας άνδρας την άρπαξε και τη φίλησε, στον «αέρα», αλλά εκείνη συνέχισε να μιλά στην κάμερα.
Η Κολομβιανή Τζουλιέθ Γκονζάλεζ Θεράν, της Deutsche Welle, έδινε πληροφορίες από το Σαράνσκ, για το Μουντιάλ, όταν δέχθηκε την επίθεση του άνδρα.
Εκείνος την άρπαξε και τη φίλησε στο μάγουλο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Η δημοσιογράφος έμεινε ψύχραιμη εκείνη τη στιγμή, αλλά εξέφρασε την αγανάκτησή της με ανάρτηση στο
Instagram.  
«Ημουν εκεί για περίπου δύο ώρες και προετοιμαζόμουν, χωρίς να συμβεί τίποτα. Ομως, όταν ήμασταν live, ένας άνδρας το εκμεταλλεύθηκε. Με φίλησε και ακούμπησε το στήθος μου. Επρεπε να συνεχίσω, μετά έψαξα να δω αν ήταν ακόμη εκεί, αλλά είχε φύγει. Δεν αξίζουμε τέτοια συμπεριφορά. Αποδέχομαι τη χαρά του ποδοσφαίρου, αλλά πρέπει να βάλουμε όρια ανάμεσα στην τρυφερότητα και την παρενόχληση», έγραψε.
Πηγή: Daily Mail 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου