Μετάφραση- translation this blog

Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017

Εικόνες Αποκάλυψης στο νησί χλιδής του Μπράνσον -Η Ιρμα ισοπέδωσε τον «παράδεισο» [εικόνες]

ΣΑΡΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ

Φωτογραφία: Twitter
Φωτογραφία: Twitter

Ο τυφώνας Ίρμα πέρασε από το νησί Νέκερ του δισεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Μπράνσον και δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πέρασμά του.
Ο μικρός παράδεισος του Μπράνσον ισοπεδώθηκε, με τις
φωτογραφίες που ανέβασε στα social media να δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής.

Ο Μπράνσον μαζί με την οικογένειά του και τους εργαζομένους του δεν εγκατέλειψαν το νησί και κρύβονταν στο υπόγειο κελάρι της υπερπολυτελούς βίλας του. Οταν βγήκαν έξω, αντίκρισαν την απόλυτη καταστροφή. Πεσμένα δένδρα, αναποδογυρισμένα αντικείμενα, σπασμένα τζάμια. Ηλεκτρικό ρεύμα δεν υπήρχε και οι επικοινωνίες είχαν κοπεί. Το μόνο που λειτουργούσε ήταν το δορυφορικό τηλέφωνο, με το οποίο ειδοποίησαν πως είναι καλά.
«Τα περισσότερα από τα κτίρια και η χλωρίδα του Νέκερ έχουν καταστραφεί εντελώς ή έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές. Καταλάβαμε την πλήρη ισχύ του πιο δυνατού τυφώνα στον Ατλαντικό Ωκεανό. Αλλά είμαστε πολύ τυχεροί που είχαμε χτίσει ένα πολύ ανθεκτικό κελάρι στο κυρίως σπίτι του Νέκερ και όλες οι ομάδες μας που έμειναν στο νησί είναι καλά και ασφαλείς», έγραψε στο μπλογκ του ο Μπράνσον.


Ο δισεκατομμυριούχος μετέβη στο Πουέρτο Ρίκο ώστε να συντονίσει την επιχείρηση παροχής βοήθειας στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους και ειδικά στο νησί Νέκερ. Νωρίτερα, είχε επισκεφθεί άλλα μικρά νησάκια στην περιοχή, δηλώνοντας συγκλονισμένος από το σαρωτικό πέρασμα της Ίρμα. 
Μάλιστα, ζήτησε από τη βρετανική κυβέρνηση ένα «σχέδιο Μάρσαλ» αποκατάστασης των ζημιών.Φωτογραφίες: Twitter & Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου