Μετάφραση- translation this blog

Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Οriginate Μykonos: Τα θαλασσόξυλα από τις παραλίες της Μυκόνου… που έγιναν premium ξύλινα ρολόγια!

Από τις παραλίες της Μυκόνου, ένα διαχρονικό κόσμημα για τον καρπό σας…


titi-profileΑπό την Τίτη Βελοπούλου
(tvelopoulou@dousiscom.gr)
fb-iconinstagram
Photos Eleanna Kourkoulopoulou
Originate mykonos: Quality time for original people
Τα θαλασσόξυλα που συναντούσε στις παραλίες της Μυκόνου από όπου κατάγεται και ζει ο Γιώργος Γαλούνης (πτυχιούχος της σχολής Αρχιτεκτονικής Τοπίου) ήταν η αφορµή για να πειραµατιστεί µε τη δηµιουργία του πρώτου ξύλινου ρολογιού πριν από δύο χρόνια…
Ο εμπνευστής Γιώργος Γαλούνης
Σήµερα, µπορούµε να πούµε πως η Οriginate Mykonos πρόκειται για την πιο νεαρή ελληνική εταιρεία ωρολογοποιίας που κατασκευάζει χειροποίητα κοµψοτεχνήµατα. Από τον µινιµαλιστικό κλασικό σχεδιασµό και την ισορροπία των 100% φυσικών υλικών που χρησιµοποιούνται, µέχρι το τελικό φινίρισµα, όπου εφαρµόζονται τεχνικές υψηλής κοσµηµατοποιίας, κάθε ρολόι είναι απόλυτα µοναδικό!
Ελβετικοί µηχανισµοί, κρύσταλλα ζαφειριού, επιχρυσωµένοι δείκτες, ατσάλινος σκελετός, δερµάτινα λουράκια αγκαλιάζουν ζεστά την πρώτη ύλη που είναι το ξύλο (από θαλασσόξυλα, µέχρι εξωτική ξυλεία από διάφορα µέρη του κόσµου), µε αποτέλεσµα ένα premium luxury προϊόν σε περιορισµένη λόγω της φύσης του παραγωγή, που διακρίνεται για την ποιότητα και την αντοχή του στον χρόνο!
Οι δύο elegant collections του, η Driftwood και η B for black (µε έβενο), προσδίδουν ένα classy ύφος σε όποιον το φοράει! Ένα ρολόι ζωντανό που «αναπνέει» και εξελίσσεται παράλληλα µε τον κάτοχό του… Από €425. Tip: Δυνατότητα για custom-made κοµµάτια, αλλά και χάραξη µονογράµµατος!
Φωτό: Κώστας Καπαρελιώτης
To συγκεκριμένο της φωτογραφίας είναι ένα χειροποίητο, ξύλινο, µε κλασικό ύφος και elegant σχεδιασµό, το Βlack Zebra 42 mm, ένα από τα πιο ιδιαίτερα κοµµάτια της συλλογής Β for Black! Εκεί όπου η εκρηκτική κοµψότητα του έβενου δένει µε τις τεχνικές υψηλής ωρολογοποίας, το αποτέλεσµα είναι ένα διαχρονικό… φυσικό ρολόι που διακρίνεται για την αισθητική, την αντοχή, αλλά και το ιδιαίτερο vintage στυλ του! Ένα µοναδικό statement κοµµάτι για τον άντρα ή τη γυναίκα που θέλει κάθε στιγµή να νιώθει ξεχωριστή!
Νew project: Η limited edition µε κοµµάτια από ξύλο, ιδιαίτερης ιστορικής και συναισθηµατικής αξίας
Διαβάστε τα πάντα για τη Μύκονο στο ολοκαίνουριο Best in Travel Mykonos εδώ

http://www.travelstyle.gr/originate-mykonos-paralies-mykonou-xylina-premium-rologia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου