Μετάφραση- translation this blog

Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Κι όμως, δεν είναι παγωτό, αλλά συγκλονιστικοί αμμόλοφοι στην Αυστραλία! (Photos)Οι παρακάτω εικόνες μοιάζουν βγαλμένες από αρκτική τούνδρα αλλά στην πραγματικότητά όποιος βλέπει τους αμμόλοφους αυτούς, στην Αυστραλία, θα λιώνει στη ζέστη.

Ο 31χρονος Jordan Cantelo από το Περθ παρατήρησε τους αμμόλοφους αυτούς στην παραθαλάσσια πόλη Lancelin. Έχουν το παρατσούκλι «αμμόλοφοι παγωτού» και φτάνουν σε ύψος και τα 30 μέτρα. Παρότι ο ωκεανός είναι μόλις μερικές δεκάδες μέτρα μακριά, όπως εξήγησε ο Jordan, ήταν εύκολο να ξεχάσει κανείς πως βρισκόταν στην ακτή και μάλλον θα ένιωθε πως περιφερόταν στο απόκοσμο τοπίο κάποιου άλλου πλανήτη.
«Οι αμμόλοφοι μοιάζουν καλυμμένοι με χιόνι αλλά η οφθαλμαπάτη αυτή προκαλείται επειδή η άμμος είναι τόσο λευκή. Κάνει τόσο πολλή ζέστη που δεν το πιστεύεις. Είναι σουρεαλιστικό να περπατάς ανάμεσα σε αυτούς τους αμμόλοφους και έχει τόση ησυχία που μπορεί πραγματικά να αρχίσεις να σκέφτεσαι πως είσαι σε άλλο κόσμο», τόνισε.
«Την περισσότερη ώρα μπορείς να περιφέρεσαι και να μην βλέπεις κανέναν και ούτε καν να φαντάζεσαι πως η θάλασσα είναι τόσο κοντά. Μου αρέσει πολύ να κυκλοφορώ στη φύση και το μέρος που μεγάλωσα είναι ένα από τα ωραιότερα μέρη στον κόσμο», πρόσθεσε.
austsraska1

austsraska2

austsraska3

austsraska4

austsraska5

http://www.travelstyle.gr/siglonistiki-amolofi-stin-australia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου