Μετάφραση- translation this blog

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Παίκτης βγαίνει νοκ άουτ... από αυγό!

broken egg 477
Φανταστείτε ότι είστε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και, κατά τη διάρκεια ένός αγώνα, σας τραυματίζει άσχημα ένας αντίπαλος.

Θα στενοχωριόσασταν σίγουρα, αλλά μετά πιθανότατα θα λέγατε «εντάξει, μέσα στο παιχνίδι είναι κι αυτά».

Πώς θα νιώθατε, ωστόσο, εάν μένατε εκτός δράσης λόγω τραυματισμού από ένα… αυγό στην κουζίνα του σπιτιού σας; Η στενοχώρια σας θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη, αφού αυτό θα ήταν κάτι που ποτέ δεν θα περιμένατε!

Κι όμως, υπάρχει παίκτης που κάποτε τέθηκε εκτός μάχης με αυτόν ακριβώς τον τρόπο: ο λόγος για τον διεθνή Σκοτσέζο αμυντικό, Κερκ Μπρόουντφουτ!Τον Μάιο του 2009, συγκεκριμένα, λοιπόν, ο πεινασμένος Κερκ ζέσταινε στο φούρνο μικροκυμάτων δύο αυγά για πρωινό. Κάποια στιγμή πήγε να τσεκάρει αν ήταν έτοιμα.

Με το που άνοιξε τον φούρνο, όμως, το ένα από τα δύο «εξερράγη» (λόγω της υπερβολικής θερμότητας) στο πρόσωπό του, περιλούζοντάς τον με καυτό νερό! Τα εγκαύματα μάλιστα που αποκόμισε ο παίκτης ήταν τόσο άσχημα, ώστε χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο!

Άνθρωπος των Ρέιντζερς, στους οποίους τότε ανήκε ο Μπρόουντφουτ, δήλωσε τότε σχετικά με το συμβάν (στη Daily Record) ότι ο ποδοσφαιριστής είχε την τύχη με το μέρος του: «Μπορεί να ακούγεται αστείο, όμως είναι ένα σοβαρό περιστατικό. Το πρόσωπο του Κερκ είχε καεί άσχημα. Ήταν πολύ τυχερός που τη γλίτωσε τόσο φθηνά. Ήταν πολύ κοντά στο να χάσει με κάψιμο το μάτι του, γεγονός που θα είχε τεράστιο αντίκτυπο στην καριέρα του».

Αν κάτι κέρδισε πάντως ο άτυχος Μπρόουντφουτ απ’ όλη αυτή την ιστορία, είναι μια θέση στο πάνθεον όλων εκείνων των ποδοσφαιριστών που υπέστησαν, αν μη τι άλλο, κωμικούς τραυματισμούς (σ.σ. δείτε κάποιους από αυτούς στο σχετικό Top-10 του balleto.gr, με ένα κλικ εδώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου