Μετάφραση- translation this blog

Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Η εξαιρετικά μαγευτική παραλία Σαρακινό της Μύλου σας παρουσιάζεται με τον πιο γλαφυρό τρόπο!!!Από το Travel Style για εσάς…(photo)


Μοναδικές ακρογιαλιές, µυστηριακές κατακόµβες, σπηλιές, «κοιµισµένα» ηφαίστεια και σπάνιοι οικισµοί είναι µερικοί µόνο από τους λόγους που βάζουν τη Μήλο στην κορυφή κάθε ταξιδιωτικής ατζέντας!


paralia sarakinoΑπό τα απόλυτα must visit του νησιού και το Σαρακήνικο! Μόλις 5 χλµ. µακριά από την πρωτεύουσα, την Πλάκα, το βλέµµα έρχεται αντιµέτωπο µε ένα απόκοσµο σκηνικό που συνθέτουν ηφαιστειογενή διαβρωµένα βράχια, τα οποία διεισδύουν στη σµαραγδένια θάλασσα δηµιουργώντας µικρές και µεγάλες σπηλιές για να απολαύσετε τις βουτιές σας και τον ήλιο!

paralia sarakino Την ίδια στιγµή, η παντελής έλλειψη πρασίνου, σε συνδυασµό µε το λευκό χρώµα των βράχων και την έντονη αντανάκλαση του φωτός, δηµιουργούν ένα σεληνιακό τοπίο που δύσκολα µπορεί κανείς να ξεχάσει!

«Libraries» οι φωτογραφίες από τις πιο όμορφες βιβλιοθήκες του κόσμου από τον Thibaud Poirer!(photo)

paralia sarakinoΠώς να πάτε: Από το λιµάνι του Πειραιά µε Aegean Speed Lines (www.aegeanspeedlines.gr) από €112 & Ι.Χ. €124 µε επιστροφή.

paralia sarakino
Γιατί αυτό το δέντρο είναι το πιο παράξενο στον κόσμο αυτή τη στιγμή;Τι το καθιστά τόσο μοναδικό;Τι ακριβώς σημαίνει ‘υποαλεργικό δωμάτιο ‘στα ξενοδοχεία;Και κυρίως πως καταλαβαίνουμε αν και πόσο καθαρά είναι!http://www.travelstyle.gr/h-exairetika-mageftikh-paralia-sarakino-ths-mylou-sas-parousiazetai-me-ton-pio-glafuro-tropo-phto-apo-emas-gia-esas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου