Η τελετή αποφοίτησης στο εξωτερικό αποτελεί ένα μεγάλο event για όλους τους 18χρονους,πόσω μάλλον για τα πλουσιόπαιδα!Χλιδή,σπατάλη και υπερβολή σε όλα!


Λιμουζίνες, τουαλέτες για κόκκινο χαλί, πανάκριβες σαμπάνιες και
πολλά μετρητά είναι μερικά από αυτά που θα έβλεπες αν πήγαινες σε έναν χορό αποφοίτησης στο εξωτερικό.
Μάλιστα, μία ομάδα μαθητών από την Αριζόνα κατέκλυσε τα social media από τον δικό της χορό, βγάζοντας προκλητικές φωτογραφίες.
Με τα κορίτσια να φορούν εκθαμβωτικές τουαλέτες με πολύτιμους λίθους, καυτά σκισίματα και παπούτσια διάσημων οίκων, όπως Gucci και YSL, οι περισσότερες ποζάραν μέσα σε υπερπολυτελείς λιμουζίνες.
Τα αγόρια, από την άλλη, προτίμησαν να βγάζουν φωτογραφίες με τις πολυτελείς μηχανές και τα αυτοκίνητά τους, με τα οποία έκαναν «είσοδο» στον χορό της αποφοίτησης.
Με ένα ζευγάρι να πηγαίνει στο πάρτι ακόμη και με την «άμαξα της Σταχτοπούτας» και άλλοι με… καμήλα ή με ιδιωτικό ελικόπτερο, φαίνεται πως το μέσο μεταφοράς παίζει εν τέλει σημαντικό ρόλο γι’ αυτούς.
Φυσικά, δεν έλειψαν και οι υπερβολές, με τους νέους να δείχνουν στην κάμερα τα μερικά χιλιάδες δολάριά τους και άλλους να τα πετάνε προκλητικά στο πάτωμα.
Σύμφωνα με την Daily Mail, το «φαινόμενο» με τους πανάκριβους χορούς αποφοίτησης δεν είναι νέο, μιας και ένας γονιός θα πρέπει να δώσει στην κόρη του τουλάχιστον 255 ευρώ για να είναι υπέρλαμπρη εκείνη τη βραδιά.
Το σπρέι μαυρίσματος, το φόρεμα, η μεταφορά, τα αξεσουάρ, τα κοσμήματα, οι τσάντες, τα μαλλιά, καθώς και τα έξοδα εκεί και για τον φωτογράφο είναι σίγουρα από τα κυρίως έξοδα που έχουν να καλύψουν οι γονείς για τον χορό αποφοίτησης του παιδιού τους… Τώρα, για τα πλουσιόπαιδα, σίγουρα το κόστος ανεβαίνει κατά πολύ.


Πηγή:iefhmerida.gr