Μετάφραση- translation this blog

Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

Τα ψηλότερα στο ειδος τους σημεία στη Γη!

Ψηλά κτήρια, τρενάκια, υπαίθρια μπαρ, καταστρώματα παρατήρησης, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε θα δείτε στη λίστα που ακολουθεί… Ο άνθρωπος εκπλήσσει με τις δημιουργίες του που μοιάζουν να θέλουν να πλησιάσουν στον ουρανό. Μια στάση εκεί σίγουρα θα σας ανεβάσει την αδρεναλίνη ή θα σας προσφέρει αρκετές δόσεις… ιλίγγου!
1. Το ψηλότερο οικογενειακό σπίτι – Falcon Nest, Αριζόνα perierga.gr - Τα ψηλότερα σημεία στη Γη!
2. Το ψηλότερο κτήριο – Burj Khalifa, Ντουμπάι (822,96 μ.)

perierga.gr - Τα ψηλότερα σημεία στη Γη!
3. Το ψηλότερο ξενοδοχείο – JW Marriott Marquis Dubai – 76 όροφοι και 355 μέτρα, με παγκόσμιο ρεκόρ στο βιβλίο Guinness perierga.gr - Τα ψηλότερα σημεία στη Γη!
4. Το ψηλότερο υπαίθριο ασανσέρ – Ο ανελκυστήρας Bailong χτίστηκε στην πλευρά ενός βράχου στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Zhangjiaje. Σύμφωνα με τα παγκόσμια ρεκόρ Guinness, μπορεί να μεταφέρει έως και 46 άτομα ενώ το ταξίδι μέχρι τα 326 μ. θα σας πάρει 1 λεπτό και 58 δευτερόλεπτα. perierga.gr - Τα ψηλότερα σημεία στη Γη!
5. Το ψηλότερο ανοιχτό μπαρ – Το Sky Bar στη Μπαγκόκ perierga.gr - Τα ψηλότερα σημεία στη Γη!
6. Η ψηλότερη γέφυρα – Το 2016, η γέφυρα Beipanjiang της Κίνας έγινε η υψηλότερη στον κόσμο, με ύψος 565 μ. από το έδαφος. perierga.gr - Τα ψηλότερα σημεία στη Γη!
7. Το ψηλότερο κτήριο διαμερισμάτων – Το 2014 η Νέα Υόρκη ξεπέρασε το ρεκόρ του Ντουμπάι για το υψηλότερο οικιστικό κτίριο στον κόσμο: το 432 Park Avenue είναι το ψηλότερο από όλα (426 μ.). perierga.gr - Τα ψηλότερα σημεία στη Γη!
8. Το ψηλότερο εστιατόριο – Στον 63ο όροφο του State Tower της Μπανγκόκ το Sirocco κερδίζει σε ύψος. perierga.gr - Τα ψηλότερα σημεία στη Γη!
9. Η ψηλότερη κούνια – Αν θέλετε να κάνετε κούνια από την ταράτσα ενός γηπέδου ποδοσφαίρου, πηγαίντε στο Durban της Νότιας Αφρικής. Εκεί θα βρείτε μια κούνια 87,78 μέτρα από το έδαφος που συνδέεται με την οροφή του Σταδίου Moses Mabhida. perierga.gr - Τα ψηλότερα σημεία στη Γη!
10. Η ψηλότερη πισίνα – Κάντε ένα ταξίδι στο πέμπτο ψηλότερο κτήριο στον κόσμο για να βρείτε μια πισίνα στον 85ο όροφο. Το Lotte World Tower, στη Σεούλ, φιλοξενεί επίσης το υψηλότερο κατάστρωμα παρατήρησης με γυάλινο δάπεδο στον κόσμο. perierga.gr - Τα ψηλότερα σημεία στη Γη!
11. Το ψηλότερο τελεφερίκ – Το Queen Cable Car βρισκεται στη Ha Long City του Βιετνάμ, σε ύψος 188,67 μέτρα. perierga.gr - Τα ψηλότερα σημεία στη Γη!
12. Το ψηλότερο κατάστρωμα παρατήρησης με γυάλινο πυθμένα – Στο 118ο όροφο του Lotte World Tower στη Σεούλ. perierga.gr - Τα ψηλότερα σημεία στη Γη!
13. Ο ψηλότερος σιδηροδρομικός σταθμός – Ο σιδηροδρομικός σταθμός Tanggula στο Θιβέτ είναι 5.068 μέτρα πάνω από τη στάθμη της θάλασσας. perierga.gr - Τα ψηλότερα σημεία στη Γη!http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου