Μετάφραση- translation this blog

Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

Το πιο φθηνό νησί για διακοπές στην ΕλλάδαΠροσιτές διακοπές για όλους
Διακοπές, και ποιος δεν τις έχει ανάγκη; Τι γίνεται όμως όταν ο προϋπολογισμός είναι αν όχι αρνητικός, σίγουρα αρκετά περιορισμένος;


Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά για να κάνετε διακοπές και περάσετε καλά. Μια όμορφη παραλία σε

κοντινή απόσταση, καλομαγειρεμένο φαγητό και πάνω από όλα καλή παρέα.

Οι Φούρνοι της Ικαρίας προσφέρουν σίγουρα τα δύο πρώτα και είναι ταυτόχρονα ένας από τους πιο low budget προορισμούς για φέτος προσφέροντας δύο επιλογές: διαμονή σε οικονομικό κατάλυμα ή ελεύθερο κάμπινγκ.

Μπορεί κανείς να πάει εκεί από Πειραιά μετ’ επιστροφής με 58 ευρώ. Στήστε τη σκηνή σας στο ελεύθερο κάμπινγκ της παραλίας Πετροκόπι και τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Εάν πάλι θέλετε τις ανέσεις σας, κατευθυνθείτε στα δωμάτια Ευτυχία με 35 ευρώ το δίκλινο.

Στα ταβερνάκια της Χώρας και της Χρυσομηλιάς το φρέσκο ψάρι είναι άφθονο, αλλά οι τιμές δεν ξεπερνούν τα 10-12 ευρώ· δοκιμάστε ψαρόσουπα στον Νίκο στο λιμάνι. Στις 15 Αυγούστου φροντίστε να είστε στο πανηγύρι της Παναγίας στο λιμάνι. Με 5 ευρώ θα φάτε ντόπιους παραδοσιακούς μεζέδες.

Στις 28 Αυγούστου ακολουθεί το πανηγύρι του Αϊ-Γιάννη του Αποκεφαλιστή και Θερμαστή στο προαύλιο της ομώνυμης μονής. Αν θέλετε να γλιτώσετε τις πολλές μετακινήσεις, περπατήστε μέχρι τις παραλίες Ψιλή Άμμος και Καμπί, αν πάλι είστε αποφασισμένοι για περισσότερα έξοδα νοικιάστε ένα μηχανάκι -συμφέρει σε σχέση με τα θαλάσσια ταξί- και κατευθυνθείτε προς την Κεραμιδού, τη Βλυχάδα και τον Αϊ-Γιάννη. Φεύγοντας αγοράστε το εξαιρετικό ντόπιο θυμαρίσιο μέλι από τον φούρνο στην πλατεία του Πλατάνου· και φτηνό και υγιεινό.

Για 5 διανυκτερεύσεις υπολογίστε: €160 ή €250 αν προτιμήσετε την άνεση του δωματίου.

E-Daily.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου