Μετάφραση- translation this blog

Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Και όμως αυτή η γυναίκα είναι μόλις... 26 ετών!Και όμως αυτή η γυναίκα είναι μόλις... 26 ετών!
H Sara Geurts, με καταγωγή από τη Μινεσότα, ήταν μόλις 10 ετών όταν διαγνώστηκε με τη σπάνια δερματική πάθηση «Dermatosparaxis Ehles-Danlos Syndrome».

Πρόκειται για μία πάθηση του συνδετικού ιστού που εμποδίζει την παραγωγή κολλαγόνου από τον οργανισμό.
Ωστόσο, η ίδια έχει αγκαλιάσει την ιδιαιτερότητά της και θεωρεί
ότι είναι κάτι που την ξεχωρίζει από τη μάζα.
«Το δέρμα μου ήταν η μεγαλύτερή μου ανασφάλεια, αλλά τώρα σκέφτομαι ότι είναι το ωραιότερο πράγμα που έχω. Κάθε ατέλεια που έχεις λέει μια ιστορία για σένα και το ποιος είσαι, για την μάχη που έχεις δώσει και το ταξίδι που έχεις κάνει».
H Sara Geurts ζει στο Λος Άντζελες και αντί να κρύβεται, αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, πηγαίνοντας ενάντια στα στερεότυπα ομορφιάς της βιομηχανίας της μόδας.
Το 2015 μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την ιστορία της, στο πλαίσιο της καμπάνιας με τίτλο «Love Your Lines» (Αγάπησε τις γραμμές σου), ενός project αφιερωμένο στις ατέλειες των γυναικών.
«Θα γνωρίσεις ανθρώπους που θα τρομάξουν μαζί σου. Είσαι διαφορετικός. Ο κόσμος δεν ξέρει πώς να αντιδράσει ή πώς να αποδεχθεί κάποιον που δεν ακολουθεί το πλήθος. Δεν είναι συνηθισμένοι σε κάποιον που δεν προσπαθεί να ταιριάξει με τους υπόλοιπους. Έτσι, αντί να στηρίξουν την διαφορετικότητά σου, θα προσπαθήσουν να σε κάνουν να νιώσεις σαν να είσαι περίεργος ή καταστραμμένος» γράφει στη λεζάντα μίας φωτογραφίας της που ανέβασε στο Instagram.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου