Μετάφραση- translation this blog

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Φουσκωτό στα… σαγόνια του καρχαρία! (vid)

fouskwto-sta-sagonia-tou-karxaria-1

Τι μπορεί να σου τύχει στη μέση της θάλασσας;
Τον τρόμο της ζωής τους έζησαν τα μέλη κινηματογραφικού συνεργείου που είχαν βγει για γυρίσματα με φουσκωτό σκάφος στα ανοιχτά της Νοτίου Αφρικής.
Το συνεργείο του MaxAnimal εντόπισε σε κοντινή απόσταση ένα μεγάλο λευκό καρχαρία αλλά δευτερόλεπτα μετά εικόνος αναδύθηκε από το νερό και έμπηξε τα δόντια του στο φουσκωτό
σκάφος!
Οι επιβάτες του σκάφους δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα άλλο παρά να παρακολουθούν τρομοκρατημένοι την «επίθεση».
«Ο καρχαρίας είναι μια χαρά, το ίδιο και τα συνεργείο, όλοι είναι σώοι και αβλαβείς. Και ζωντανοί», είπε εκπρόσωπος του καναλιού MaxAnimal.
Με το μισοσκισμένο σκάφος τους τα μέλη του συνεργείου επέστρεψαν με ασφάλεια στην ακτή. Όπως είπαν, σύμφωνα με τη Daily Mail, το πιο τρομακτικό κομμάτι του όλου περιστατικού ήταν όταν ο καρχαρίας έστρεφε σε αυτούς το βλέμμα του, ενώ δάγκωνε το σκάφος.
Το MaxAnimal σημειώνει πως οι μεγάλοι λευκοί είναι «εκπληκτικά πλάσματα» που θα πρέπει «να προστατεύονται και να αντιμετωπίζονται με σεβασμό».
Οι μεγάλοι λευκοί μπορούν να φτάσουν σε μήκος τα τέσσερα μέτρα και θεωρούνται από τους πιο τρομακτικούς θηρευτές των θαλασσών.
Ωστόσο σπάνια επιτίθενται χωρίς λόγο και οι ειδικοί εκτιμούν πως ο καρχαρίας του βίντεο πρέπει να ήταν περισσότερο περίεργος για το σκάφος παρά να ήθελε να επιτεθεί στους επιβάτες του.
Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο!


http://www.balleto.gr/paraxena/balleto_trivia/fouskoto_staa_sagonia_tou_karxaria_vid.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου