Μετάφραση- translation this blog

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Αυτά είναι τα ακριβότερα παιχνίδια του κόσμου

Αυτά είναι τα ακριβότερα παιχνίδια του κόσμου


Τα παιχνίδια είναι το καλύτερο δώρο για τα παιδιά, όμως ορισμένες φορές ακόμα και οι μεγάλοι χαίρονται με αυτά. Βέβαια, υπάρχουν και ορισμένα "συλλεκτικά" παιχνίδια που αγοράζονται για τρελά ποσά, από πλούσιο κόσμο που θέλει να τα εντάξει στην προσωπική του συλλογή. Παρακάτω θα διαβάσετε για τα 5 από τα πιο ακριβά παιχνίδια που υπάρχουν στον πλανήτη και καλύτερα να μην τα δείξετε στα παιδιά σας, αν δεν θέλετε να χρεοκοπήσετε!
Η διαμαντένια Barbie: Σχεδιασμένη από τον γνωστό οίκο κοσμημάτων De Beers, που είναι γνωστός για τα εκλεκτά είδη διαμαντιών που διαθέτει, η εν λόγω κούκλα κατασκευάστηκε το 1999 για την 40η επέτειο της ύπαρξης της με το κόστος της να αγγίζει τα 85.000 δολάρια.
Το Αρκουδάκι: Μια γερμανική εταιρεία παιχνιδιών κατασκεύασε 125 συλλεκτικά αρκουδάκια των οποίων το στόμα είναι φτιαγμένο από χρυσό και οι κόρες των ματιών τους από διαμάντια. Το κόστος του καθενός ανέρχεται σε περίπου 61.000 δολάρια, ενώ το ακριβότερο εξ αυτών πουλήθηκε για 193.000 δολάρια.
Ο πρωτότυπος G.I. Joe: Η πρώτη φιγούρα του γνωστού στρατιώτη δημιουργημένη από τον Don Levine το 1963, αποτελεί την ακριβότερη στο είδος της καθώς αγοράστηκε από τον συλλέκτη Stephen A. Geppi, το 2003 για 200.000 δολάρια.
Το χρυσό Gameboy: Πρόκειται για ένα μοντέλο του γνωστού ηλεκτρονικού παιχνιδιού, το οποίο είναι κατασκευασμένο από χρυσό 18 καρατίων, ενώ το περίγραμμα της οθόνης του αποτελείται από διαμάντια. Αποτελεί δημιουργία του πολυτελή οίκου Aspreys Of London και το κόστος του φτάνει τις 25.000 δολάρια.
Το κράνος του Darth Vader: Δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει τον Ολυμπιονίκη Bob Anderson, ο οποίος είχε τον παραπάνω ρόλο στις σκηνές μάχης, ενώ η τιμή του σε περίπτωση που κάποιος θέλει να το αποκτήσει ανέρχεται στις 115.000 δολάρια.


Πηγή: e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου