Μετάφραση- translation this blog

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Δεν κατεβαίνει ο Διαγόρας Σεβαστής στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής - Ομάδα της Ημαθίας ενδιαφέρεται για το ΑΦΜ!


Την απόφαση να μην κατέβει στο πρωτάθλημα της Γ'  Εθνικής ανακοίνωσε ο Διαγόρας Σεβαστής Πιερίας, ομάδα η οποία πρωταγωνίστησε την προηγούμενη περίοδο. Πηγές αναφέρουν πως ομάδα από την Ημαθία ενδιαφέρεται και είναι πολύ κοντά στο να πάρει το ΑΦΜ της Σεβαστής και να αγωνιστεί στη Γ' Εθνική. 

Η  ανακοίνωση της Σεβαστής  Στη γενική συνέλευση αποφασίστηκε ομόφωνα η προσωρινή παύση λειτουργίας του αθλητικού συλλόγου "Σύνδεσμος φιλάθλων Σεβαστής Ο Διαγόρας", γνωρίζοντας όλοι μας ότι η ομάδα βρήκε το ταβάνι της.
Τα τελευταία 5 χρόνια η ομάδα μας έκανε αυτό που ποτέ δε μπόρεσε να κάνει. Γνώρισε την ποδοσφαιρική αναγνώριση που τις έλειπε, με αποκορύφωμα την σεζόν 2016-2017 στη Γ εθνική κατηγορία.
Συνολικά συνεργαστήκαμε με 86 ποδοσφαιριστές στα 5 χρόνια.
Διασκεδάσαμε, στεναχωρηθήκαμε, νιώσαμε δυνατά συναισθήματα που μόνο ο χώρος του ποδοσφαίρου μπορεί να προσφέρει.
Είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε όλο τον ποδοσφαιρικό φίλαθλο κόσμο της Πιερίας που μας στήριξε όλο αυτό το διάστημα. Ένα διάστημα με την κατάκτηση πρωταθλήματος και τη συμμετοχή σε τελικό κυπέλλου.
Το μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στους 10 περίπου παππούδες του χωριού μας, που ήταν πάντα και με όλες τις καιρικές συνθήκες στο πλευρό της ομάδας μας.
Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω απο καρδιάς τον Γιάννη Συμεωνίδη. Τον άνθρωπο που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημιουργία αυτής της ομάδας!
Με τιμή Ο πρόεδρος Κωνσταντινίδης Γαβριήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου