Μετάφραση- translation this blog

Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

Υπέροχα νέα! Και όμως έγινε το πρώτο σχολείο εναλλακτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα! Δείτε που βρίσκεται!Ο Άγγελος Πατσιάς είναι ένας νεαρός δάσκαλος με μεγάλη αγάπη για τα παιδιά και ιδιαίτερο μεράκι για τη δουλειά του.


AGGELOS-PATSIAS
Ο 25χρονος δάσκαλος κατάφερε να φτιάξει ένα αλλιώτικο σχολείο, στο χωριό Φουρφουράς, στα ορεινά του Νομού Ρεθύμνου, που είναι και το μοναδικό ελληνικό σχολείο που έχει ενταχθεί στο Παγκόσμιο δίκτυο Σχολείων και Οργανισμών Εναλλακτικής Εκπαίδευσης.
FOYRFOYRAS
Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την εμπειρία του στο 4θέσιο δημοτικό σχολείο του Φουρφουρά, όπου έμεινε για πέντε ολόκληρα χρόνια, καθώς πλέον έχει αποχωρήσει από εκεί και κυνηγά το όνειρό του στη Θεσσαλονίκη.
Αποτέλεσμα εικόνας για ο νεαρος δασκαλος που εφτιαξε σχολειο
Και η ιστορία έχει ως εξής…
Μόλις 25 χρονών όταν διορίστηκε, με δύο χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στην πλάτη του, ο Άγγελος βρέθηκε σε αυτό το μικρό σχολείο στον άγνωστο Φουρφουρά παρέα με δύο ακόμη νέα παιδιά, τον Γιάννη Μανωλακάκη και την Γιούλη Μποσδελεκίδου. «Δεν υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος σκοπός ή στόχος για το που θέλουμε να φτάσουμε, αλλά θέλαμε να φτιάξουμε ένα περιβάλλον που πρώτα απ’ όλα θα ικανοποιεί εμάς»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου