Μετάφραση- translation this blog

Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

Γη - Αποκρύπτει τόσα πολλά μυστήρια, μυστικά από μας (14 pics + 1 gif)

Το μπαράκι του Σαν Έλμο
πυργίσκους πύργο και κορυφές ιστό μερικές φορές φωτίζονται από φάντασμα πυρκαγιές, συνήθως κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας.
Μεσαιωνική Ευρωπαίοι πίστευαν αυτά που χορεύουν τα φώτα να είναι το υποσχέθηκε δώρο του Αγίου Elmo, τον προστάτη των ναυτικών: ο μύθος το έχει ο ίδιος υποσχέθηκε να προσευχόμαστε γι 'αυτούς και να δώσει προειδοποιήσεις, με τη μορφή των φώτων σε στύλους.
Η Ανταρκτική ηφαίστειο και σωλήνες χιόνι της
Όρος Έρεβος είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο
ενεργά ηφαίστεια στην Ανταρκτική. Είναι καλυμμένο με χιόνι σωλήνες κατασκευάζονται από κατεψυγμένα ατμό που βγαίνει από σχισμές.
2
Γη Αποκρύπτει τόσα πολλά μυστήρια Μυστικά Από Εμάς
Φως πυλώνες
Αυτό το όμορφο οπτικό φαινόμενο εμφανίζεται όταν το φως από τον ήλιο, το φεγγάρι, ή πόλεις αντανακλά από μικροσκοπικά σωματίδια πάγου στον αέρα.
3
Γη Αποκρύπτει τόσα πολλά μυστήρια Μυστικά Από Εμάς
Χιόνι «σπαγγέτι» σε μία από τις λίμνες της Φινλανδίας
Ένας άντρας από την Hämeenlinna, τη Φινλανδία, ανακάλυψε τα θέματα χιόνι που έμοιαζε με χυλοπίτες στη λίμνη κοντά στο σπίτι του. Αργότερα έμαθε ότι θα μπορούσε να πάρει αυτά τα θέματα και να χιονόμπαλες.
Τα σπειρώματα μπορεί να έχουν διαμορφωθεί από τις κινήσεις του αέρα και το νερό πριν από λιωμένο το πεσμένο χιόνι.
4
Γη Αποκρύπτει τόσα πολλά μυστήρια Μυστικά Από Εμάς
Ένα χορό των δασών
Υπάρχει ένα δάσος στη Ρωσία, όπου τα δέντρα είναι παράξενα λυγισμένα, και οι επιστήμονες δεν έχουν ακόμα καταλήξει σε ένα συμπέρασμα σχετικά με αυτό το φαινόμενο. Ορισμένοι πιστεύουν ότι ο λόγος είναι τα παράσιτα, ενώ άλλοι κατηγορούν ισχυρή θάλασσα ανέμους. Παλιά-χρονόμετρα ότι αυτό το μέρος είναι στοιχειωμένο.
5
Γη Αποκρύπτει τόσα πολλά μυστήρια Μυστικά Από Εμάς
Παιδάκια
Κάποιοι θεωρούν αυτά τα κόκκινα ή μπλε λάμψεις που εμφανίζονται σε μεγάλα ύψη ήταν αλλοδαπός διαστημόπλοια. Μόνο μετά το φαινόμενο πιάστηκε στην κάμερα το 1989 ήταν να αποδειχθεί ότι τα ξωτικά είναι «μακρινοί συγγενείς» του κεραυνού.
6
Γη Αποκρύπτει τόσα πολλά μυστήρια Μυστικά Από Εμάς
«Κόκκινη παλίρροια»
Κόκκινη παλίρροια προκαλείται από τεράστιες ποσότητες μικροσκοπικά κόκκινα φύκια κοντά στην επιφάνεια του νερού, ένα φαινόμενο παρόμοιο με ανθοφορία νερό.
Κόκκινο παλίρροιες είναι επικίνδυνα για την θάλασσα κάτοικοι επειδή η περιεκτικότητα σε οξυγόνο στο νερό μειώνεται, ενώ υδρόθειο και αμμωνία αύξηση. Μια σειρά από επιστήμονες συνδέουν την κόκκινη παλίρροια με τις πρώτες πληγές της Αιγύπτου, όπου τα νερά του Νείλου μετατραπεί σε αίμα, σκοτώνοντας τα ψάρια.
Brocken φάντασμα
Αν είστε στα βουνά και να κοιτάξουμε μακριά από τον ήλιο, μπορείτε να δείτε μερικές φορές τη σκιά ενός γίγαντα που περιβάλλεται από ένα φωτοστέφανο ουράνιο τόξο. Αυτό είναι στην πραγματικότητα η σκιά του παρατηρητή ο ίδιος ρίχνει στην ομίχλη. Μικρές σταγόνες θραύση το φως, το οποίο στη συνέχεια σχηματίζουν το φωτοστέφανο γύρω από τη σκιά.
Το φαινόμενο αυτό είναι πιο συχνή σε Brocken, ένα βουνό στη Γερμανία. Ήταν κάποτε πίστευαν ότι είναι το πράττειν των μαγισσών σε βαλπουργιανή νύχτα.
8
Γη Αποκρύπτει τόσα πολλά μυστήρια Μυστικά Από Εμάς
πύρινες σφαίρες Naga
Ο ποταμός Μεκόνγκ στην Ταϊλάνδη μερικές φορές εκρήγνυται με βυσσινί πύρινες σφαίρες που αυξάνονται 30-50 πόδια πάνω από το νερό και εξαφανίζονται. Συνήθως εμφανίζονται τον Οκτώβριο, και υπάρχει ακόμα ένα φεστιβάλ αφιερωμένο σε αυτό το φαινόμενο. Οι επιστήμονες εξηγούν ότι η φλεγμονή των αερίων αυξάνεται από το ποτάμι? ντόπιοι πιστεύουν ότι οι μπάλες που θα σταλεί από Naga, μισό-φίδι, μισό-ανθρώπινη διαβίωση στο ποτάμι.
9
Γη Αποκρύπτει τόσα πολλά μυστήρια Μυστικά Από Εμάς
Κοιλάδα της πτώσης των πτηνών
Σε Jatinga Valley, η Ινδία, τα πουλιά έχουν συμπεριφερθεί πολύ ασυνήθιστα για αιώνες: να κύκλο πολύ χαμηλά, και μερικές ακόμη και να πέσει στο έδαφος ημι-συνειδητή.
Τα πουλιά βρίσκουν συνήθως το δρόμο τους από τον ήλιο και το μαγνητικό πεδίο της Γης. Ο λόγος για την περίεργη συμπεριφορά τους πρέπει να είναι σε γεωφυσικές ανωμαλίες.
10
Γη Αποκρύπτει τόσα πολλά μυστήρια Μυστικά Από Εμάς
Η ανωμαλία της Βαλτικής Θάλασσας
Ένα παράξενο αντικείμενο βρέθηκε στο βυθό της Βαλτικής Θάλασσας, μοιάζοντας με ένα UFO. Οι επιστήμονες δεν έχουν ακόμη καταλήξει σε μια συναίνεση σχετικά με την προέλευσή του. Είναι κατασκευασμένο από βασάλτη, έτσι δεν είναι ένα διαστημόπλοιο. Οι θεωρίες είναι ότι είναι ένα αποτέλεσμα παγετώνα τήξη ή μια μυστική ναζιστική στρατιωτική εγκατάσταση από το Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο.
11
Γη Αποκρύπτει τόσα πολλά μυστήρια Μυστικά Από Εμάς
Brinicle - ένα παγωμένο «δάχτυλο του θανάτου»
Αυτό το φαινόμενο συμβαίνει λόγω των διαφορετικών θερμοκρασιών κατάψυξης σε αρκτικά νερά των διαφορετικών αλμύρας. Μοιάζει με μια ξαφνική αύξηση παγοκρύσταλλος που μετατρέπεται σε μια παγωμένη άνοιξη στο κάτω μέρος. Παγώνει κάθε ζώο νερού αγγίζει μέχρι θανάτου.
Brinicle για πρώτη φορά η υπόθεση το 1974, αλλά η ύπαρξή του είχε αποδειχθεί μόνο το 2011. Υπάρχει μόνο ένα βίντεο από αυτό, τα οποία αλιεύονται από ατύχημα με το BBC.
12
Γη Αποκρύπτει τόσα πολλά μυστήρια Μυστικά Από Εμάς
κύκλους πάγου σε ποτάμια
Τέλεια είναι στρογγυλά και σιγά-σιγά μετατρέποντας κύκλους του πάγου που σχηματίζεται από τον Eddy ρέει στα ποτάμια. Ένα κομμάτι του πάγου αρχίζει να γυρίσει, λείανση κάτω γωνίες της σχετικά με τον περιβάλλοντα πάγο και να γίνει ένα τέλειο κύκλο. Το φαινόμενο έχει αναφερθεί στη Σκανδιναβία, τη Βόρεια Αμερική, τη Γερμανία, την Αγγλία και τη Ρωσία.
13
Γη Αποκρύπτει τόσα πολλά μυστήρια Μυστικά Από Εμάς
Το στραβό δάσος
Το Crooked Forest βρίσκεται ακριβώς έξω από Nowe Czarnowo, Δυτική Πομερανία, Πολωνία. Το άλσος περιέχει περίπου 400 πεύκα με λυγισμένα κορμούς. Είχαν φυτευτεί κάποια στιγμή το 1939, αλλά γιατί ή ποιος έκανε τα στραβά είναι άγνωστη.
14
Γη Αποκρύπτει τόσα πολλά μυστήρια Μυστικά Από Εμάς
Ένα κρυμμένο ωκεανό κάτω από το φλοιό της Γης
Η παραπάνω εικόνα δείχνει το ορυκτό που ονομάζεται ringwoodite, και είναι περίεργη επειδή του πεπιεσμένου περιεκτικότητάς του σε νερό. Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι η βαθιά στο μανδύα της Γης, που περιβάλλεται από ένα κέλυφος από σπάνια μέταλλα, βρίσκεται ένα απέραντο ωκεανό, των οποίων ο συνολικός όγκος μπορεί να είναι ίση ή μεγαλύτερη από εκείνη όλων των ωκεανών στην επιφάνεια της Γης. Ringwoodite αποδεικνύει την ύπαρξή του, επειδή αυτό το ορυκτό σχηματίζει μόνο κάτω από συνθήκες του μανδύα, αλλά σε παρουσία νερού.
15
Γη Αποκρύπτει τόσα πολλά μυστήρια Μυστικά Από ΕμάςΣυντελεστέςbrightside.me

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου