Μετάφραση- translation this blog

Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

11 +1 Φωτογραφίες από τον κόσμο που θα σας καταπλήξουν και θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα!

Εικόνες και φωτογραφίες που θα μας δώσουν μια εντελώς νέα προοπτική στη θεώρηση των πραγμάτων που θεωρούμε φυσιολογικά. Μικρά πράγματα που δεν βλέπουμε  με την πρώτη ματιά, όμως φαίνονται εντελώς διαφορετικά όταν τα βλέπουμε κάτω από ένα πιο σχολαστικό πρίσμα!!
Δείτε  12 φωτογραφίες οι οποίες αποδεικνύουν ότι η λεπτομέρεια
κάνει τη διαφορά!!
Το φεγγάρι
Αυτό μπορεί να μοιάζει με έναν αστεροειδή μπροστά από τη Γη,αλλά στην πραγματικότητα,  είναι το φεγγάρι. Αυτή είναι μια φωτογραφία  που τραβήχτηκε από την πίσω πλευρά του φεγγαριού, που συχνά αναφέρεται ως η ‘σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού’.
Φαινόμενο ‘Cappuccino coast’ ,Σίδνεϊ Αυστραλίας
Αυτή η αφρώδης  ακτή   βρίσκεται στην ακτή του Σίδνεϊ,  η θάλασσα μοιάζει σαν να είναι  μεταμορφωμένη σε αφρό και τυλίγει ολόκληρη την παραλία και τα  κοντινά κτίρια. 
Εκπαίδευση των σέρφερ
Οι σέρφερ υπόκεινται σε  ειδική εκπαίδευση, διότι θα χρειαστεί να κρατήσουν την αναπνοή τους σε κάποιες περιστάσεις για περισσότερες φορές. Μια μορφή προπόνηση είναι να μεταφέρουν ένα  βράχο 40-50 κιλών κάτω από τη θάλασσα.
Σπάνιες γεννήσεις ζώων προς εξαφάνιση
Αυτό το μικρό  είναι ένας μαύρος ρινόκερος που γεννήθηκε για πρώτη φορά μετά από  18 χρόνια στην Ζυρίχη ,στον Ζωολογικό Κήπο. Αυτά τα εξαιρετικά ασυνήθιστο είδος των ρινόκερων είναι εγγενές στην Μποτσουάνα, την Κένυα, το Μαλάουι, τη Μοζαμβίκη, τη Ναμίμπια, τη Νότια Αφρική, Σουαζιλάνδη, Τανζανία, τη Ζάμπια και η Ζιμπάμπουε. Πρόκειται για ένα άκρως απειλούμενο είδος και κηρύχθηκε εξαφανισμένο το 2011.
Πανάρχαιο δέντρο Μπονσάι
Αυτό το εντυπωσιακό δέντρο μπονσάι βρίσκεται στη  Shunka-en και είναι ίσως 800 ετών. 
Τα αιμοφόρα αγγεία
Αυτή η καταπληκτική εικόνα δείχνει όλα τα αιμοφόρα αγγεία που υπάρχουν στο χέρι μας. Είναι εκπληκτικό να δούμε πόσο περίπλοκα είναι!Πόσα πράγματα υπάρχουν στο σώμα μας και μας κρατάνε ζωντανούς!
Bagger 288
Κάποτε ήταν το βαρύτερο όχημα της γης ζυγίζοντας 13.500 τόνους. Η κατασκευή του άρχισε το 1978 και χρειάστηκε 5 χρόνια για να κατασκευαστεί ολόκληρο!Το κόστος ήταν πάνω από $ 100 εκατομμύρια. 
Όταν ένας γορίλλας νευριάζει
Αυτό έγινε χιλιοστά του δευτερολέπτου πριν φωτογράφος άγριας φύσης Christophe Courteau κατατροπωθεί από γορίλα στη Ρουάντα.Ο γορίλας βάρους 250 κιλά, που ονομάζεται Akarevuro σκότωσε το φωτογράφο!
Το εσωτερικό Διαστημικού σταθμού
Αυτή είναι η εικόνα από το εσωτερικό της Cupola,που είναι ένα παρατηρητήριο του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ISS). Αυτό επιτρέπει στα μέλη του πληρώματος Expedition 42 για να λέπουν  έξω. Επιτρέπει στο πλήρωμα να λειτουργεί έναν από τους δύο ρομποτικούς σταθμούς  με το χειρισμό των τεράστιων ρομποτικών  βραχιόνων όπως  φαίνεται και στην εικόνα.
Η συσκευή που βοηθάει τα σκυλάκια
Η συσκευή είναι γνωστή ως έχει Halo και έχει φτερά. Χρησιμοποιείται για να δώσει στο  τυφλό σκυλί την ελευθερία να μετακινείται και με ασφάλεια για να κρατήσει απόσταση από πιθανή πρόσκρουση σε πράγματα.
Το έδαφος της Μαλαισίας
Κατά την πρώτη εμφάνιση, πολλοί από εσάς θα το δουν αυτό ως σετ παιχνιδιών. Αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για μια φωτογραφία που ελήφθη από ένα ελικόπτερο μιας πλημμυρισμένης γης στο Jeram Pardes στη Μαλαισία.
Η γη των γιγάντων
Οι τεράστιοι αυτοί γίγαντες είναι  πύργοι μετάδοσης για γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας. Κατασκευάστηκαν από τους αρχιτέκτονες Choi + Shine και η αρχιτεκτονική τους κέρδισε το Βραβείο  Ανορθωμένης Αρχιτεκτονικής το 2010 της Boston Society of Architects.

http://www.travelstyle.gr/fwtografies-pou-tha-sas-ekplhxoun-k-tha-allaxoun-ton-tropo-pou-vlepete-ta-pragmata/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου