Μετάφραση- translation this blog

Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017

Τρομερός Γιάννης! Αποθέωσε τους διαιτητές για τεχνική ποινή που δέχτηκε [vids]]

Τρομερός Γιάννης! Αποθέωσε τους διαιτητές για τεχνική ποινή που δέχτηκε [vids]
ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ... ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΠΛΟΚ 
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς στη νίκη και στο σπάσιμο της έδρας των Ράπτορτς. Ο Γιάνναρος που ήταν
εκπληκτικός σε ακόμη ένα παιχνίδι δέχτηκε τεχνικη ποινή από τους διαιτητές για υπεροβολικό... πανηγυρισμό μετά από τάπα που έκανε.
Ωστόσο, ο «Greek Freak» σε δηλώσεις που έκανε στο τέλος του αγώνα δικαιολόγησε τους διαιτητές, λέγοντας πως «Πιστεύω πως ο διαιτητής πήρε σωστή απόφαση. Δεν έκανα χειρονομία στον ΝτεΡόζαν, απλώς ένιωσα την ενέργεια παίζοντας στα play offs. Ήμουν ενθουσιασμένος, δεν έκανα κάτι εναντίον του αντιπάλου ή για να προκαλέσω. Μαθαίνεις από αυτά, την επόμενη φορά θα είμαι… λιγότερο ενθουσιασμένος»
Όσο για το 1-0 των Μπακς τόνισε: «Είναι μια σημαντική νίκη, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε πως οι Ράπτορς θα είναι απεγνωσμένοι για τη νίκη στο δεύτερο παιχνίδι. Εμείς θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, ενωμένοι και να νικήσουμε. Είμαστε νεανική ομάδα, δεν έχουμε μεγάλη εμπειρία στα play offs, αλλά πρέπει να είμαστε χαλαροί και να το απολαύσουμε. Θέλω να είμαι επιθετικός σε όλη τη σειρά, όποιον κι αν έχω απέναντί μου. Το θέμα είναι να παίρνω τις σωστές αποφάσεις, είτε παίρνω εγώ επιθέσεις είτε μοιράζω την μπάλα». 
Δείτε τη φάση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου