Μετάφραση- translation this blog

Κυριακή, 16 Απριλίου 2017

«Βράχος» γεμάτος σοκολάτα και ζάχαρη

Είναι σαν γεώδες πέτρωμα από σοκολάτα, γεμάτο με κρυστάλλους ζάχαρης!

Έξη μήνες χρειάστηκαν για να φτιάξουν αυτό το νόστιμο και εντυπωσιακό γεώδες πέτρωμα, δύο φοιτητές μαγειρικής στο Culinary Institute of America, στη Νέα Υόρκη.
Όταν το κόψεις στη μέση με έναν μπαλτά, αποκαλύπτεται όλη η
γλύκα του. Απ΄έξω έχει σοκολάτα και στο εσωτερικό κρυστάλλους από ζάχαρη, που έχουν μοναδική απόχρωση πετρωμάτων, όπως του μοβ αμέθυστου.
Ο Άλεξ Γέιτς (Alex Yeatts) και η Άμπι Λι Γουίλκοξ (Abby Lee Wilcox), άντλησαν το υλικό για την εργασία τους, όχι από τη μαγειρική, αλλά από τη γεωλογία, εντυπωσιάζοντας με το αποτέλεσμα.
Οι δύο φοιτητές δεν αποκάλυψαν πώς τους ήρθε αυτή η ιδέα, αλλά ούτε τι ποσότητες ζάχαρης και σοκολάτας χρειάστηκαν για να γίνει ο γλυκός βράχος τους.
Πηγή: Colossal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου