Μετάφραση- translation this blog

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

H δικηγόρος που προκαλεί ταραχή στο Instagram - Δείτε τα ολοστρόγγυλα οπίσθια της (ΦΩΤΟ)


H δικηγόρος που προκαλεί ταραχή στο Instagram - Δείτε τα ολοστρόγγυλα οπίσθια της (ΦΩΤΟ)
Η αλήθεια είναι ότι δεν μας είναι και τόσο γνωστή, αλλά οι λάτρεις του Instagram το πιο πιθανό είναι να τη γνωρίσουν.

Την Pia Muehlenbeck την ακολουθούν «μόλις»… 1,7 εκατομμύρια άνθρωποι στο Instagram! Η σέξι Pia δήλωνε δικηγόρος, όπως γράφει η Daily Mail, αλλά φαίνεται ότι αποφάσισε να κάνει…
στροφή στην καριέρα της, γεμίζοντας τα social media με φωτογραφίες της, στις οποίες συνήθως εμφανίζεται με… μικροσκοπικά μπικίνι.
Το Σάββατο, η 22χρονη καλλονή «πόσταρε» μία παλαιότερη φωτογραφία της από το Μπαλί, καλώντας τους «θαυμαστές» της στο Instagram να της υποδείξουν κάποιο μέρος στο οποίο θα μπορούσε να μείνει, καθώς, όπως εξήγησε, «έχει να πάει δύο χρόνια στην ειδυλλιακή τοποθεσία και μαθαίνει ότι το μέρος έχει αλλάξει πολύ!».
Φυσικά, η… λεγεώνα των αντρών που την ακολουθούν, προτίμησε να ασχοληθεί όχι με την… προτροπή της να της υποδείξουν πού να μείνει, αλλά με τη φωτογραφία με την οποία συνόδευσε την ανάρτησή της. Σε αυτήν, η 22χρονη εμφανίζεται με πλάτη στον φακό, φορώντας ένα «G-string» μπικίνι, που αναδεικνύει τα καλογυμνασμένα οπίσθιά της.
Έτσι, ήταν φυσικό να συγκεντρώσει πάνω από 25.000 «lilke» και περισσότερα από 250 σχόλια, τα οποία στη συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν αφιερωμένα στην… πίσω όψη της!
Pia-Muehlenbeck-Instagram-a640 Pia-Muehlenbeck-Instagram-b640 Pia-Muehlenbeck-Instagram-c640 Pia-Muehlenbeck-Instagram-d640 Pia-Muehlenbeck-Instagram-e640 Pia-Muehlenbeck-Instagram-f640 Pia-Muehlenbeck-Instagram-g640
Πηγή: newsauto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου