Μετάφραση- translation this blog

Σάββατο, 26 Ιουνίου 2010

BALLARINOS SAYS

Καλοκαιρινές σχέσεις, γεμάτες υποσχέσεις!

Πολλές υποσχέσεις ακούμε αυτόν τον καιρό στο χώρο του ποδοσφαίρου. Το καλοκαίρι άλλωστε δεν είναι μόνο εποχή για εφήμερες αγάπες, αλλά και για παχιά λόγια (σαν τις μύγες τον Αύγουστο). Ακούγοντας δεξιά κι αριστερά τους… επίδοξους gummy bear, σιγοτραγουδάμε κι εμείς το σκοπό, με σκοπό να δούμε σε λίγο καιρό ποιος θα έχει κρατήσει τις υποσχέσεις του και ποιος θα κάνει τον… ανήξερο το φθινόπωρο που τα κεφάλια μπαίνουν πάλι μέσα. «Θα’ μαι καλό παιδί, καλός προπονητής, αρκεί να έρθει στην ομάδα παίκτης της προκοπής.
Κάνω προετοιμασία με μωρά στη Γερμανία και χαρά δεν βλέπω μία ο δυστυχής. Θα’ μαι καλό παιδί, καλός προπονητής, αρκεί να έρθει στην ομάδα παίκτης της προκοπής».

Σε πράσινο αρκουδάκι ντύσαμε τον Λίνεν, που επέλεξε τον τρόπο αυτό για να διατυμπανίσει την απόγνωσή του σχετικά με την γύμνια του «ερυθρόλευκου» ρόστερ.

«Θα’ μαι καλό παιδί και καλοπληρωτής, αρκεί να δώσεις την ομάδα μας… μισοτιμής. Μία λέω ότι θα φύγω, μια γυρνώ, βρίζω και θίγω, την ΠΑΕ δεν την αφήνω, είμαι εγωιστής. Θα’ μαι καλό παιδί και καλοπληρωτής, αρκεί να δώσεις την ομάδα μας… μισοτιμής.»
Στίχοι και μουσική από τον Ανδρέα Βγενόπουλο, που θέλει τον Παναθηναϊκό και τον θέλει τώρα, αλλά δεν φαίνεται να γίνεται Μαρινάκης, όχι τουλάχιστον τόσο εύκολα, ή τόσο άμεσα.

«Θα’ μαι καλό παιδί, καλός προπονητής, θα αφήσω εποχή κι εγώ στον πάγκο της Εθνικής. Με τα μπλε δεν θα’ χω άγχος, ούτε καμιά φασαρία, θα βλέπω και Πορτογαλία, ο ευτυχής. Θα’ μαι καλό παιδί, καλός προπονητής, θα αφήσω εποχή κι εγώ στον πάγκο της Εθνικής».

Ο Φερνάντο Σάντος πέρασε από το interview του Πιλάβιου, ο οποίος τον πίστεψε. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, θεωρεί ότι ο Σάντος μπορεί να οδηγήσει την Εθνική Ελλάδος σε νέο έπος και του παρέδωσε τα κλειδιά της ομάδας. Κι ας είχε δηλώσει φεύγοντας από τον ΠΑΟΚ ότι είναι κουρασμένος. Φαίνεται ότι μια θέση στο Δημόσιο, ακόμα και στην τωρινή εποχή, θεωρείται ξεκούραστη.

«Θα’ μαι καλό παιδί και ποδοσφαιριστής, αρκεί να με πάρει στην Ελλάδα ένας από τους τρεις. Το τηλέφωνο χτυπάει, ο ΠΑΟ κι ο ΠΑΟΚ με ζητάει, ο Θρύλος με γλυκοκοιτάει, είμαι συμπαθής. Θα’ μαι καλό παιδί και ποδοσφαιριστής, αρκεί να με πάρει στην Ελλάδα ένας από τους τρεις».

Ο Ντένις Ρόμενταλ έχει γίνει μήλον της έριδος μεταξύ των τριών που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, παρά τα 33 του χρόνια.
Ο Δανός απέδειξε στο Μουντιάλ ότι μπορεί να κάνει… θαύματα. Τα θαύματα είναι σαν τα διαμάντια. Παντοτινά και αξιολάτρευτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου