Μετάφραση- translation this blog

Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010

BALLARINOS SAYS

Χωρίς πλάνο στο αεροπλάνο!

Αυτή την μεταβατική (όπως την ονομάζουν όλοι) περίοδο στον Ολυμπιακό, δεν γνωρίζει η δεξιά, τι ποιεί η αριστερά. Το παλιό στέλεχος της ΠΑΕ αποχαιρετούσε τον Στολτίδη και τον Πάντο και ειδοποιούσε το γραφείο Τύπου, που ανακοίνωνε το τέλος τους από την ομάδα, μαζί με τις ευχαριστήριες δηλώσεις τους.


Το
καινούργιο (δηλαδή όχι και τόσο καινούργιο), τηλεφωνούσε στους ίδιους παίκτες για να τους ζητήσει να ανανεώσουν την συνεργασία τους! Ο Στολτίδης άκουσε για την προσφορά των 150.000 ευρώ και ούτε καν το συζήτησε. Ο Πάντος, χρειάστηκε λίγη ώρα για να ξεπεράσει το αρχικό σοκ. «Μα πριν από λίγο, έκανα δήλωση ότι φεύγω» είπε στον συνομιλητή του, για να δεχθεί απάντηση: «Δεν πειράζει. Έλα να υπογράψεις, πήγαινε στην Γερμανία για προετοιμασία και θα πούμε ότι κάναμε λάθος»!

Ο Πάντος ζήτησε να μάθει τα χρήματα που του προτείνουν για να συνεχίσει στον Ολυμπιακό κι όταν άκουσε 150.000 ευρώ, απάντησε: «Μα αυτό είναι το ποσό που παίρνει για πριμ ο
Μαρέσκα αν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα». Τι να πει και ο συνομιλητής; Άρχισε το γνωστό τροπάριο περί περικοπών που θα γίνουν. Ο Πάντος αρνήθηκε ευγενικά την προσφορά και ετοιμάζεται να πάει στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας;
Η εποχή Μαρινάκη ξεκινάει… στραβά. Ή ο γιαλός είναι στραβός ή στραβά αρμενίζει το σκάφος. Η γκάφα με τους δυο ποδοσφαιριστές είναι ένα μόνο από τα απίστευτα κι όμως ολυμπιακά περιστατικά που χαρακτηρίζουν την μεταβατική «ερυθρόλευκη»περίοδο. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Την παλινωδία στο θέμα Λίνεν που εξωθήθηκε σε παραίτηση πριν κάνει την πρώτη του προπόνηση;
Το γεγονός ότι κλήθηκε την παραμονή της αναχώρησης της ομάδας στο Μόναχο, νέος φυσιοθεραπευτής;

Ο παροπλισμός του
Παναγόπουλου που είχε κληθεί πρώτος-πρώτος να ανανεώσει το συμβόλαιό του; Η έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ Κόκκαλη-Μαρινάκη που παρατηρείται σε πολλά επίπεδα;

Κι όλα αυτά γίνονται, ενώ ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί βασικό στάδιο προετοιμασίας στη Γερμανία, με νεαρούς παίκτες, που κλήθηκαν να ταξιδέψουν για να συμπληρώνεται το «διπλό» στην προπόνηση. Οι «ερυθρόλευκοι» πέταξαν για τα το Μόναχο κι όσοι είδαν την αποστολή, νόμιζαν ότι κανένα
Λύκειο κάνει 5ήμερη!

Ο
Λίνεν είναι σε απόγνωση. Με αμούστακα παιδιά, τι προετοιμασία να κάνει; Ο Αντώνης ο Νικοπολίδης ανάμεσά τους φαινόταν πατέρας τους. Οι περισσότεροι του μιλάνε στον πληθυντικό. Αφήστε που κάποιοι λίγο πριν από την απογευματινή προπόνηση πήγαν και του ζήτησαν αυτόγραφο.
Άγνωστο παραμένει πότε θα γίνουν μεταγραφές, πότε θα κάνουν προετοιμασία τα καινούργια αποκτήματα και πότε θα φτιάξει ομάδα ο Λίνεν. Μέχρι τώρα, έχει συναντήσει τις χειρότερες δυνατές συνθήκες, αλλά ελπίζει σε καλύτερες μέρες.

Μόνο που το χρήμα που διαθέτει η καινούργια διοίκηση του Ολυμπιακού, δεν φέρνει από μόνο του την ευτυχία. Απαιτείται οργάνωση και πλάνο, που δεν υπήρχε μέχρι την ώρα που η ομάδα έμπαινε στο αεροπλάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου